До края на месеца се очаква да бъде укрепено свлачището

...
До края на месеца се очаква да бъде укрепено свлачището
Коментари Харесай

До края на месеца укрепват свлачището в подножието на крепостта Царевец

До края на месеца се чака да бъде укрепено свлачището в подножието на крепостта "Царевец " във Велико Търново и да бъде възобновено придвижването на уличния сектор, част от третокласния път сред Велико Търново, Арбанаси и Горна Оряховица, оповестиха от пресцентъра на общината.

След осъществяването на пилотната система и възобновяване на тротоара, следва преасфалтиране и стартиране на придвижването по улица "Св.Климент Охридски ". Пилотната система включва 140 детайла, посредством които ще бъде укрепена земната маса в региона на църквата "Св. Четиридесет мъченици ", което ще подсигурява стабилността на целия терен.

Свлачището породи при започване на годината, след което беше основана краткотрайна организация на придвижването, контролирана в едното платно от светофар. Възстановителните действия започнаха преди месец, с финансиране обезпечено с решение на държавното управление.

Кметът Даниел Панов е разговарял с представители на компанията реализатор, които са го уверили, че главните действия ще приключат до 28 август. Дотогава секторът ще продължи да бъде затворен, а придвижването се пренасочва по обходни направления.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР