До края на месец юни Vivacom предлага специални отстъпки с

...
До края на месец юни Vivacom предлага специални отстъпки с
Коментари Харесай

Vivacom предлага до 200 лева отстъпка на устройства MOTOROLA

До края на месец юни Vivacom предлага специфични отстъпки с до 200 лева от цената на определени устройства MOTOROLA в онлайн магазина си. В атрактивната промоция са включени голям брой модели смарт телефони от серията EDGE, MOTO E и MOTO G, като някои от тях в комплект със стъклен протектор, кафе машина LAVAZZA AMODO MIO или часовник.

Промоцията включва моделът, който идва с 6,5-инчов LCD екран, със 120 Hz периодичност на освежаване, което го трансформира в идеалното устройство за безпроблемно и непрестанно гледане на сериали и видео наличие. Моделът предлага ясни фотоси с наситени цветове даже и при слаба светлина, с помощта на 50-мегапикселовата си тройна камера. Мултитаскингът е вероятен с процесора Qualcomm® Snapdragon™ 480 Plus, батерията от 5000 mAh и технологията за бързо зареждане.
-->
идва в комплект със стъклен протектор и с 6-инчов ултраширок екран съвсем без рамка и OLED екран с по-дълбоки черни нюанси, по-богати тъмни тонове и реалистични цветове. С този модел може да се основават ясни, чисти и наситени фотоси при всевъзможни условия с 50 MP камера. Оптичната стабилизация на изображението (OIS) компенсира нежеланото заклащане на камерата, с цел да бъдат вашите фотоси и видеа постоянно кристалночисти, а технологията Quad Pixel покачва чувствителността при слаба светлина. Оборудван процесор Qualcomm® Snapdragon® 695, този смарт телефон ви обезпечава 5G скорост от последващо потомство за по-добър обсег и по-малко закъснение. Възползвайте се от до 30% по-висока продуктивност с до 8 GB RAM за по-гладки игри, благонадежден 5G стрийминг и снимка на професионално равнище.

също е част от актуалната промоция. Той е с 6.67-инчов OLED екран, който поддържа HDR10+ и Dolby Vision, с периодичност на освежаване до 165Hz. Има тройна съществена камера и включва основен датчик с резолюция от 50MP (f/1.8). Батерията му е с потенциал 4600mAh, която поддържа извънредно бързо  125W TurboPower зареждане, което единствено за 6 минути обезпечава сила за целия ден, както и 15 W безжично зареждане. 

Повече информация може да намерите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР