До края на март потребителите вземат страхотни модели с план

...
До края на март потребителите вземат страхотни модели с план
Коментари Харесай

Yettel предлага хитови модели смартфони за 0 лева през първите 3 месеца на лизинга

До края на март потребителите вземат страхотни модели с проект Total Unlimited и стартират да заплащат чак при започване на лятото

Светлин Желев 10:47 | 13.03.2024 0 Сподели

Най-четени

IT НовиниДаниел Десподов - 15:12 | 12.03.2024

Пробив в галактическите технологии: Съединени американски щати сполучливо тества ротационен ракетен детонационен мотор

ТелефониДаниел Десподов - 10:08 | 12.03.2024

Титанова рамка, „ нано кожа “, IP68, 5300 mAh, 50-МР камера Leica quadro и сателитна съгласуваност, единствено че скъпо. Представиха Xiaomi 14 Ultra Titanium Special

IT НовиниДаниел Десподов - 17:14 | 11.03.2024

Беше воин, а в този момент е изверг: за какво уволнените експерти по осведомителна сигурност се насочват към престъпността

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

И през март Yettel предлага страхотната опция на своите клиенти да се снабдят с нов смарт телефон, като стартират да заплащат вноските за него след третия месец. В цялата комерсиална мрежа, както и онлайн, потребителите могат да изберат от редица страхотни устройства, които да вземат в този момент, а да стартират да изплащат при започване на лятото. Селекцията включва модели на водещи марки, измежду които: Samsung, Motorola, ZTE, Huawei, Xiaomi, и Realme. Със Смартфон Вселена от Yettel всеки телефон от портфолиото на телекома идва и с 3 години гаранция, вместо общоприетите 2, а поръчките от yettel.bg са с безвъзмездна доставка за цялата страна. А за нулеви грижи с новия уред, потребителите могат да разчитат на експертна поддръжка в личния оторизиран сервизен център на Yettel.

MOTOROLA Moto G34 5G 128GB

Моделът изпъква с 6,5-инчов екран със 120Hz периодичност на освежаване. Той има 85% съответствие на екрана към тялото. Така изважда на напред във времето най-хубавото от филмите, игрите или видео чатовете с просторен аспект. Дава необикновено гладко мобилно преживяване при гейминг или възпроизвеждане на видео. Усъвършенстваната система от камери предлага безупречно снимане – моделът разполага с 50MP главен датчик, 2MP макро камера и 16MP селфи камера. Издръжливата батерия с потенциал 5000 mAh подсигурява продължителна работа с едно зареждане. Цената на модела е 0 лева за първите три месеца от лизинга, след което по 8,59 лева на месец за оставащите вноски с проект Total Unlimited 36.99 и контракт за 24 месеца.

SAMSUNG Galaxy A54 5G 128GB

Смартфонът предлага висока успеваемост с помощта на екран с ярки цветове. Той има опция за бърза 5G съгласуваност. Налична е и издръжлива батерия. Апаратът дава зашеметяващи изображения с кристално качество даже при слаба осветеност. Той употребява водещите нововъведения на Samsung Galaxy – Nightography и изкуствен интелект. Galaxy A54 подсигурява до четири генерации обновления на операционната система. Както и пет години актуализации на сигурността. Това разрешава на потребителите да имат достъп до най‐новия програмен продукт и сигурност и да усилят оптимално виталния цикъл на смарт телефона. Ако го вземат с лизинг с проект Total Unlimited 64.99 и контракт за 24 месеца, потребителите няма да заплащат нищо през първите три месеца и ще имат вноска от 22,99 лева за оставащия интервал.

XIAOMI Redmi Note 13 5G 256GB

Моделът се отличава с съвременен и грациозен дизайн, с помощта на извънредно тънките рамки, които му придават премиум външен тип. Смартфонът е оборудван със страховит 6.67″ FHD+ AMOLED екран с TÜV Rheinland документ с разнообразни функционалности за отбрана на очите, в това число и режим за четене, и е предпазен с Corning Gorilla Glass 5. Притежава 108MP съществена камера, която резервира качеството и обезпечава невероятни фрагменти с по-фини елементи. Клиентите и тук няма да заплащат нищо през първите три месеца от лизинга с Total Unlimited 36.99 и контракт за 24 месеца и дължат по 18,59 лева за останалите месечни вноски.

HUAWEI P60 Pro 256GB

Апаратът продължава да е на челно място в класацията за смарт телефони, създаващи едни от най-хубавите фотоси на пазара. Освен с хардуерните си благоприятни условия, той се отличава с Ultra Lighting Camera с доста висока светлочувствителност. Има автоматизирано регулируема физическа бленда F1.4-F4.0 и RYYB SuperSensing датчик. Моделът носи и пробив в телефото фотографията с нощно виждане в лицето на бленда F2.1 в перископната телефото камера.  Цената му през март с лизинг е 0 лева за първите три месеца, след което по 56,59 лева за оставащите 21 месеца с проект Total Unlimited 64.99 и контракт за 24 месеца.

Повече за промоционалните предложение на Yettel можете да откриете тук.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР