До края на март или началото на април ще излезем

...
До края на март или началото на април ще излезем
Коментари Харесай

Сърбия предлага свое решение за Косово най-късно през април


До края на март или началото на април ще излезем с предложение за „ Решеване на Косово “. Това зави сръбският президент Александър Вучич в предаването „ Кирилица “ на телевизия „ Хепи “.

„ Ще излезем с предложение, само че то няма да бъде – скъпи албанци даваме ви всичко, става дума за компромисно решение. Ако те не желаят да беседваме, тогава ще имаме замразен спор “, съобщи сръбският държавен глава и добави: „ Албанците отхвърлят всевъзможен компромис и си желаят Велика Албания “.

Вучич уточни, че Сърбия не желае да бъде „ Велика Сърбия “, а желае да отбрани своята еднаквост. Той се надява, че светът ще разбере, че сърбите не могат всичко да изгубят, а албанците всичко да завоюват.

Коментирайки изявлението на албанския министър председател Еди Рама, че Албания и Косово би трябвало да имат един президент и обща външна политика, Вучич съобщи, че в случай че това се каже за сърбите, тогава ще стартира антирсръбска акция във всички международни медии.

„ Ние, сърбите би трябвало да разберем, че тук няма обич и правила. Те имат своите ползи, а ние нашите “, уточни президентът. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР