До края на деня ще е ясно дали бащата на

...
До края на деня ще е ясно дали бащата на
Коментари Харесай

Тийнейджърите от жестоката катастрофа в Пловдив тръгнали да се поразходят след сватба

До края на деня ще е ясно дали бащата на едно от авариралите през вчерашния ден момчета в Пловдив, който беше арестуван нощес, ще остане в ареста за 72 часа. Това съобщи старши комисар Йордан Рогачев, шеф на ОД на МВР-Пловдив, представен от БНР. Той посочи, че полицията продължава да събира доказателства дали мъжът е дал автомобила на младежите.

19-годишният водач, който аргументи тежката злополука, е в по-добро положение, а по-късно ще са известни и резултатите от взетите му проби за алкохол и опиати, посочи Рогачев и даде повече детайлности по какъв начин се е стигнало до трагичния случай: "Първоначално са били на женитба, след това вземат решение да се качат на автомобила и, по техните пояснения, "да се поразходят ". Но това разхождане, както на всички стана известно, е съдбовно, в резултат на което две от момчетата, на 19 и на 16 години, почиват на място. Водачът на автомобила в началото беше в тежко положение, както и споделих положението му е доста по-добро, а този, който се е возил до него, той е с по-леки телесни повреди ".

Автомобилът, в който са пътували 4 младежи от Квартал Столипиново, катастрофира на бул. "Марица ". Колата се е движила с доста висока скорост и, откакто неправоспособният водач изгубил ръководство, се е блъснал в дирек.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР