До края на август потребителите взимат смартфоните със сгъваеми екрани

...
До края на август потребителите взимат смартфоните със сгъваеми екрани
Коментари Харесай

Yettel предлага хитови модели на Motorola за 0 лева през първите 3 месеца на лизинга

До края на август потребителите взимат смарт телефоните със сгъваеми екрани Razr 40 и Razr 40 Ultra, както и преференциалните Moto G53 и Moto G72, с проект Total Unlimited и стартират да заплащат чак през ноември

Yettel предлага отлична опция за всички, които желаят да се снабдят с нов и настоящ смарт телефон през лятото, без да мислят за изплащането му чак до късна есен. През август потребителите избират от редица хитови смарт телефони, които да са правилни сътрудници в основаването на мемоари през летните месеци и по-късно. A за още една грижа по-малко до тогава, Yettel дава не 2, а 3 години безвъзмездна гаранция за всеки смарт телефон в каталога си.
-->
Сгъваемият MOTOROLA Razr 40 Ultra 5G 256GB има съвременен, извънредно комфортен джобен дизайн. Устройството идва с мощния Snapdragon 8+ Gen 1, дълготрайна батерия, най-големия външен екран в своя клас и 6,9-инчов pOLED еластичен екран. Конструиран с мисъл за основателите на наличие, той има мощен 12-мегапикселов датчик на главната камера, употребяващ Instant Dual Pixel PDAF за по-бърза и прецизна работа без значение от осветеността. Цената на MOTOROLA Razr 40 Ultra 5G е 1469,99 лева в брой с проект Total Unlimited 59.99 и контракт за 2 години, а в случай че го вземат на лизинг, потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 79,99 лева за оставащия интервал на двугодишния контракт.

MOTOROLA Razr 40 5G 256GB е второто попълнение от премиум серията. Снабден със страхотни функционалности и грациозен външен тип, той предлага необикновено мобилно прекарване и е основан за тези, които следват трендовете. Когато отворят устройството, потребителите незабавно ще виждат големия 6,9-инчов pOLED екран, смесен с тримерен тон за завладяващо мобилно прекарване. Мощното устройство е оборудвано с камери с висока разграничителна дарба, съчетани с извънреден живот на батерията. Цената на MOTOROLA Razr 40 5G 256GB е 809,99 лева в брой, а при покупка на лизинг с проект Total Unlimited 59.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 44,59 лева за оставащия интервал на двугодишния контракт.

MOTOROLA Moto G53 5G акцентира блясъка на всеки кадър и идва с Quad Pixel технология и специфична Macro Vision камера за рисково близки проекти. 6,5-инчовият 120Hz екран предлага замайващ и подробен аспект, съвършен за потребностите на мобилните развлечения. Цената на модела е 209,99 лева в брой, а при покупка на лизинг с проект Total Unlimited 35.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 11,59 лева за оставащия интервал на двугодишния контракт.

MOTOROLA Мoto G72 128GB е приказен вид за всеки, който търси наличен, само че в това време високопроизводителен смарт телефон. Той има първокачествен 6,6-инчов HDR10+ екран, чипсет MediaTek Helio G99 и 108MP главен датчик, който комбинира 9 пиксела в един огромен Ultra Pixel за още по-зашеметяващи фрагменти. Цената на MOTOROLA Мoto G72 128GB е 309,99 лева в брой, а при покупка на лизинг с проект Total Unlimited 35.99 потребителите няма да заплащат нищо за устройството през първите три месеца и ще имат вноска от 16,99 лева за оставащия интервал на двугодишния контракт.

Повече за моделите, цените и изискванията на промоцията можете да намерите  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР