До колкото ми е известно двама българи сме се срещали

...
До колкото ми е известно двама българи сме се срещали
Коментари Харесай

Иван Тренев за Васил Левски, Че Гевара и ЦРУ!

До колкото ми е известно двама българи сме се срещали персонално с Алейда Гевара ( щерка на Че Гевара) и сме получили откровен отговор на въпроса ни дали Че Гевара е познавал живота и делото на Васил Левски!

Лично на мен тя(Алейда) ми показа, че татко й Че Гевара е бил осведомен в детайли с делото на Васил Левски, даже е писал публикации за нашия популярен българин! Негов водител в битката му против поробването на Латинска Америка са били чистите хрумвания за „свобода, тъждество,братсво“, изповядвани и от Васил Левски. Гевара е копирал дейностите и концепциите на Васил Левски! В джоба на куртката си е носел фотография на Дякона! При убийството му фотографията е конфискувана от чиновници на Централно разузнавателно управление на САЩ и засекретена, тъй като е обществена загадка,че „Централно Разузнавателно Управление“ е основано въз основата на получената информация от американските служби на протоколите и концепциите на Вътрешната Революционна Организация, основана от Васил Иванов Кунчев – Левски! В Централно разузнавателно управление на САЩ има зала, носеща името на патрона си Васил Левски и до през днешния ден! „ВРО“, ръководено и основано от Васил Левски е най-мощната и единствена по рода си международна по значение разузнаваческа конструкция за битка с престъпността и зверствата (в случая – османското иго).
Когато гледаме делото на Васил Левски… би трябвало да го разгледаме не откъслячно, като обособен „саморасляк“, а в подтекста на международните демократични и всемирен промени!
Помнете българи, Васил Левски е еднообразно важен,както в България с делото си, по този начин и в целия свят. Няма други страни с такива колоси, като Васил Левски, Христо Ботйов и Георги Раковски, съдействали толкоз доста за свободата на света!
Да живее България!

Публикация: Иван Тренев
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР