До Коледа ще приключат всички довършителни ремонтни дейности, свързани с

...
До Коледа ще приключат всички довършителни ремонтни дейности, свързани с
Коментари Харесай

До Коледа се довършва асфалтирането на 8 улици в Асеновград по водния цикъл

До Коледа ще приключат всички довършителни ремонтни действия, свързани с плана за рехабилитация на канализационната и водоснабдителната мрежа на Асеновград по 8 улици, които ще бъдат и асфалтирани. Това заяви през днешния ден пред публицисти кметът на общината доктор Емил Караиванов.

До четвъртък вечер ще се довършва полагането на асфалтовата настилка на кръстовището на улица „ Индустриална ” и улица „ Възрожденци ”. В петък и събота ще затвори за придвижване улица „ Иларион Макариополски ” и ще бъдат положени два пласта асфалт.

На 19 и 20 декември ще бъде напълно приключен секторът при улиците “Захари Стоянов ” и “Плиска ”. На 20 и 21 декември ще бъдат положени и оставащите пластове асфалтова настилка на улица “Александър Стамболийски ” до магазин „ Т-маркет ”, след което строително-монтажните работи не престават по цялостното довеждане докрай на ул. „ Александър Стамболийски ” и полагане на последния износващ слой на околовръстния път. Продължава работата по улица „ Речна ”.

До 20 декември ще бъдат напълно приключени улица „ Княз Борис Първи ” и улица „ Цар Иван Асен Втори ” в ремонтираните сектори, подсигурява още градоначалникът доктор Караиванов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР