До кога ще ви търпим безобразията по национални чествания?! Тозип

...
До кога ще
Коментари Харесай

До кога ще ви търпим безобразията по национални чествания?!

До по кое време ще ви поносим безобразията по национални празнувания?! Тозип въпрос задава Карлос Контрера в коментар във Фейсбук.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Свръх ограниченията за сигурност около национални празнувания стартират напълно да нервират! Днес на формалното честване за Трети март в София чиновниците на НСО отново бяха опасали цялото пространства към и край катедралния храм „ Александър Невски “, паметника на „ Незнайния войник “, паметника на цар Самул и Военния клуб. Кордони, огради, рамки, метал детектори… Срамота е! И не е за първи път!

От кого пази НСО формалните лица? От народа? Стигна се до чудноват случай, в който НСО се пробваха през днешния ден да не ни позволен от Вътрешна македонска революционна организация с три знаме – на Васил Левски, на Гоце Делчев и на Даме Груев, тъй като били с телескопични дръжки… И се пробваха да се оправдаят с общината и Министерство на вътрешните работи, което след това се обясни, че не е правилно и няма такова „ предписание “.

До по кое време ще ви поносим безобразията по национални празнувания?!

Пазвантите на Денков и Габриел с какво право и на какво съображение вкарват ограничения за сигурност до степен хората да не могат да се съберат и да видят церемонията? Денков се беше скрил като мишок на трибуната, натовариха го в лимузината незабавно след края на формалната част досами трибуната и пушек да го няма.

Крайно дразнещо е самообявилите се за български хайлайф да се ограждат с кордони, гавази и огради и то на публични празнувания на национални празници! До по кое време ще се криете и от кого се криете? И за какво?
Безсрамници!

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР