До изтребителите ли е опряла в момента армията? Тези изтребители

...
До изтребителите ли е опряла в момента армията? Тези изтребители
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Съмнявам се, че Грипен са най-добрите изтребители

„ До изтребителите ли е опряла сега армията? Тези изтребители защо ни трябват сега? Първо ни би трябвало сухопътна техника. Такава ни е доктрината. Трябват ни кораби, изтребители. Всичко това е най-малко 10 милиарда лева Когато поставиш въпроса по този начин: „ Йок, незабавно да се платят “, би трябвало да кажеш, в случай че си виновен, от кое място ще отрежеш. Спечелихме изборите, тъй като казахме двойно нарастване на учителските заплати. В мандата ние го вършим. Патриотите споделиха, че желаят минималните пенсии, вършим ги. Искаме доста от инфраструктурните планове да ги приключим, тъй като стопанската система и промишлеността са тези, които вършат към този момент 4% растеж. Виждате един Пловдив, който е един от моторите в промишлеността без околовръстното си шосе, към този момент се задъхва “, коментира Борисов.

Тунелът под Шипка, Автомагистрала „ Хемус “ - нищо не отлагаме. Изведнъж се оказа, че за един месец се смениха всички военни специалисти и незабавно - без въоръжението 1,5 милиарда, с въоръжението - 3 милиарда Ами като извадим 3 милиарда в този момент, което от всичкото изброено, какви заплати, на кой ще вдигнем?. Съмнявам се, че това са и най-хубавите изтребители. Затова желаеме в този момент, има парламентарна комисия, да се направи оценка “, каза още той.

Премиерът добави, че като пристигна тази оценка при тях, ще режат от бюджетите на другите министерства и ще дават за защита.

„ Да забележим със 7 самолета каква защита толкоз ще се реализира в България, каква сигурност. Ще победят във въздушен пердах кои? Срещу кой ще ги надигнем? Тези изтребители кои други ще смъкват? Питам ви аз, не мога ли да задам един въпрос, вие сте обществени медии. Като не сте специалисти, и аз не съм. Затова като министър председател желая да разделя и да има и за учители, и за пенсионери, и за актьори, и за военни, и за Министерство на вътрешните работи, и за пожарникари, санитари, доктори. Всичките желаят “, каза още Бойко Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР