До дни предстои един от най-важните мачове на Кубрат Пулев

...
До дни предстои един от най-важните мачове на Кубрат Пулев
Коментари Харесай

Преди мача на Кобрата: Андреа шокира с интимно признание!

До дни следва един от най-важните мачове на Кубрат Пулев с украинеца Игор Шевадзутский

Срещата ще се случи в Арена Армеец, само че някогашната му Андреа няма никакво желание да участва. Дори не желае да го гледа по малкия екран.

Но пък няма да не помни да го унижи, още опарена от постъпката на някогашния си избраник. След дългогодишна връзка Кобрата я заряза и освен я изостави, ами небрежно направи две деца на сегашната си другарка Розали Петрова.

И доколкото подметна боксьора, май се „ трудят “ и за трето.

Само че и този път Андреа не подмина нещата тихомълком, а върна обратно лентата и напряко взриви обществеността. Тя описа напоително по какъв начин скъсвала Кобрата от с@кс в съблекалнята, незабавно след всеки негов надвит мач.

И заядливо подмятна, че едва ли неговата жена ще му сервира същата изненада.

„ Беше ужасно възбуждащо да ме гали с боксови ръкавици след дуела, целият изпотен. Изгонихме всички от съблекалнята и се преструвахме, че се бием с боксови ръкавици.

Много се бяхме възбудили след мача, награбихме се и го скъсвах от с@кс. С Кубрат имахме гореща и изпълнена със пристрастеност връзка, в този момент той губи “, шашна с признанията си фолкаджийката.

По време на мача му тя ще е в Истанбул, при последното си гадже Емре Йозмен. И обществено разгласи, че блокира в мрежата Кобрата, тъй като той се оказал „ най-подлия човек “.

Източник: Crimesbg.com

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР