До дни може да бъде премахната незаконно поставената плоча на

...
До дни може да бъде премахната незаконно поставената плоча на
Коментари Харесай

Трайчо Трайков: До няколко дни може да махнат плочата на Паметника на съветската армия

До дни може да бъде отстранена нелегално поставената плоча на Паметника на Съветската войска в София. Това заяви кметът на регион " Средец " Трайчо Трайков в студиото на " Bulgaria ON AIR ".
 
" Заповедта за унищожаване на плочата не се извърши в периода за непринудено осъществяване от регионалната администрация, в този момент сме във времето да се махне наложително. Главният проектант на Столичната община би трябвало да разпореди това да стане - ще изиска оферта и ще го разпореди на общинското сдружение " Софинвест ". Мен, в случай че ме питате, е въпрос на дни, може да стане и на следващия ден, и вдругиден ", уверен е Трайчо Трайков.
 
Той посочи, че са глобени хората, които са разрешили премахването на плочата с надписа без строителни бумаги и позволение.
 
" Аз не мога да го смъква паметника, мога по всевъзможен метод да спомагам да не се губи тренд - и с оградата и със скелето и с премахването на плочата. Това, което съм чул като ангажимент, се съблюдават дейностите ", добави Трайков. По думите му във връзка с София има огромен капацитет за усъвършенстване.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР