До ареста се стигнало, след като в сряда, 16 август,

...
До ареста се стигнало, след като в сряда, 16 август,
Коментари Харесай

Насилникът с кирката към бившата си жена: Крайно време е да те убия и днес ще го направя

До ареста се стигнало, откакто в сряда, 16 август, по време на телефонен диалог обвиненият се заканил да отнеме живота на майката на децата му: " Крайно време е да те убия и през днешния ден ще го направя ".

Това предизвикало основателен боязън в дамата, че някогашният й сътрудник ще реализира опасността си, още повече, че тя е отправена в изискванията на домашно принуждение.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. До момента в хода на следствието са разпитани очевидци и е изработен оглед на автомобила, в който е била забита кирката.

" 15 години бяхме дружно, от няколко месеца сме разграничени, той очевидно не може да го преживее и прави всичко допустимо да се усещам зле. Имам две тъжби от предходната година, задържане за 24 часа, по-късно го освобождават и всичко продължава. Много пъти е разрушавал колите ми, посягал ми е, заплашвал ме е ", споделя пред дамата, жертва на принуждение.

Тя търси помощ от близки и от районното ръководство. А след случая със забитата кирка дамата подава тъжба.

" В началото не беше по този начин, преди към 5-6 години стартира да се държи по този начин. Насилниците са манипулатори, манипулират прочувствено, финансово и гледат да създадат по този начин, че жертвата да е подвластна ", добавя дамата.

46-годишният мъж ще остане в ареста за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор.

Предстои да бъде импортирано искане в съда за разглеждане на дело за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на обвинения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР