До Апелативен съд – Варна е постъпила въззивна жалба от

...
До Апелативен съд – Варна е постъпила въззивна жалба от
Коментари Харесай

Анита Мейзер обжалва присъдата си


До Апелативен съд – Варна е постъпила въззивна тъжба от юриста на Анита Мейзер, който апелира присъдата „ отнемане от независимост “ от 4 години и 6 месеца и размера на исковата молба на гражданския просител (150 000 лева.), научи Moreto.net.

Въззивна тъжба до Апелативен съд – Варна е подадена и от Петранка Д., правоприемник на умрелия Николай Д., в която се желае увеличение на присъда „ отнемане от независимост “, както и нарастване на размера по гражданския иск до оптималния (300 000 лева.).

Окръжен съд – Варна ще прегледа и импортирано искане за смяна на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ в по-лека „ домакински арест “ за Космас К. упрекнат в убийството на таксиметров водач през април тази година покрай Каменар.

В настояването си към Окръжен съд адв. Жожев показва, че 6 месеца и половина обвиненият не е викан на разпит и с него не са осъществявани процесуално-следствени дейности. При установяване на мярката на неотклонение „ задържане под стража “, Окръжен съд – Варна е взел поради обстоятелството, че Космас К. е без непрекъснат адрес във Варна и може да се укрие. Защитата на обвинения е предоставила декларация от майка му, че той има непрекъснат адрес в Дългопол, както и уверение за непрекъснат адрес.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР