До 2050 година Европа трябва да стане климатично неутрална, заяви

...
До 2050 година Европа трябва да стане климатично неутрална, заяви
Коментари Харесай

Амбиция: До 2050 г. Европа трябва да стане климатично неутрална!

До 2050 година Европа би трябвало да стане климатично неутрална, съобщи зам.-председателят на Еврокомисията Франс Тимерманс на срещата на европейските социалисти в Берлин. В немската столица министър председатели и еврокомисари разискват визия за по-справедлив и резистентен път на Европа.

Според Франс Тимерманс новите зелени политики би трябвало да съдържат и обществен белег, а проектите за зелен преход да основават нови, по-добри работни места, по-добра обществена протекция, по-чист въздух и по-качествена храна, само че всичко това би трябвало да е налично за всички европейци.

Тимерманс е оптимист, че след 20 години Европа ще дава качествени работни места, а младежите ще могат да живеят по метод, по който те изберат. Тогава ще бъде реализирано и цялостното тъждество сред мъжете и дамите.

Еврокомисарят по стопанска система Паоло Джайтильони акцентира, че основната дума за възобновяване на Европейски Съюз е смяна, само че с цел да стане това политиките от последните 10 години не би трябвало да се повтарят.

Ерата Тръмп не би трябвало да се завръща. Европа се нуждае от резистентен напредък и нови връзки със Съединени американски щати и администрацията на Байдън.

Планът за възобновяване е невиждано решение и то няма да бъде допустимо без дейната позиция на Германия. В момента е нужна централизация на вложенията, зеления преход и цифровата конкурентоспособност.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР