До 16 юли на платформата ни очакват хиляди специално подбрани

...
До 16 юли на платформата ни очакват хиляди специално подбрани
Коментари Харесай

С eMAG Коледа идва и през юли

До 16 юли на платформата ни чакат хиляди особено подбрани предложения в разнородни категории за едно съвършено лято

След дългото очакване лятото най-сетне е тук, а в този момент eMAG ни дава още една опция да го създадем тъкмо толкоз прелестно и забавно, колкото желаем. Хитовото шопинг събитие КОЛЕДА ПРЕЗ ЮЛИ се организира на платформата за електронна търговия от 11 до 16 юли в това число. За него eMAG са подготвили хиляди предложения в най-разнообразни категории, с които всеки ден става празник. Дали ще решим да си вземем екипировка за спорт и пътешествия, да превърнем дома и градината в комфортен оазис от забързаното всекидневие, да се поглезим с фешън находки, нов телефон или преносим компютър, или да зарадваме обичан човек с подарък – в акцията ще открием подобаващи оферти за всеки, с цел да спестим време, пари и грижи и да вземем повече от лятото.

Сред акцентите в акцията са ледник с фризер Beko RCSA406K40DWN, 386 л, клас E, с диспенсър за вода, с който и в най-голямата горещина ще имаме свежи артикули и студени питиета, както и гейминг преносим компютър MSI GF63 Thin 11SC-842XRO за първокласно развлечение – и двете предложения идват с опция за покупка на погашение на 10 или 20 месечни вноски, без оскъпяване. И защото летните страсти не са единствено на морския бряг, eMAG включват в топ предложенията на КОЛЕДА ПРЕЗ ЮЛИ басейн Intex 28202NP, с железна рамка и включена помпа за пречистване, 305 x 76 см, и специфична оферта за кафе на зърна Lavazza Gusto Forte, 1 кг.

Допълнително ентусиазъм идва от специфичните, а клиентите могат да се възползват и от удобството на новата услуга на eMAG – безвъзмездна доставка за поръчки над 19.99 лева до easybox. С този още по-опростен развой на покупка и единни стандарти за доставка до easybox няма значение дали поръчваме от eMAG или от Marketplace търговец на платформата за електронна търговия, тъй като се заплаща идентична такса за отговарящи на изискванията за доставка до easybox артикули. В момента онлайн ритейлърът предлага безвъзмездна доставка до easybox за поръчки над 19,99 лева – на равнище търговец, а не за обща сума на поръчката в кошницата. Ако в пазарската кошница има артикули от разнообразни търговци, тези за над 19,99 лева от един търговец ще бъдат с безвъзмездна доставка. За поръчки, съдържащи артикули под тази сума (като се вземат поради единствено продуктите от един търговец), таксата за доставка до easybox ще бъде закрепена на 3,99 лева за всяка поръчка на равнище всеки търговец в платформата eMAG. Промоцията е използвана и за поръчките, направени в границите на акцията КОЛЕДА ПРЕЗ ЮЛИ. За нея клиентите могат да се възползват от над 240 easybox шкафчета в цялата страна, откъдето да вземат или връщат своите отговарящи на изискванията за този метод на доставка поръчки когато и да е, когато им е комфортно и където и да се намират.

„ КОЛЕДА ПРЕЗ ЮЛИ “ е отличен миг за покупки, защото клиентите имат опция да намерят положителни предложения за необятна гама артикули, а и да се възползват от безвъзмездна доставка до easybox на използвани артикули за поръчки над 19,99 лева на равнище търговец, без значение дали поръчват от eMAG или от Marketplace търговец. Кампанията се организира единствено един път годишно и зад нея стоят доста работа, експертен и предан екип и опитът ни като един от водещите онлайн ритейлъри за района. Освен потребна и комфортна, тя е и занимателна – нещо, което в eMAG ценим, тъй като за нас търсенето в никакъв случай не стопира ”, сподели Мирослава Станева, бранд управител eMAG България.

КОЛЕДА ПРЕЗ ЮЛИ идва и с добре познатите преимущества на извършването на покупки от eMAG – изкушаващи предложения, богато многообразие, комфортни филтри и разнообразни варианти за заплащане, в това число разсрочено, без оскъпяване. Може да пазарим и в придвижване – с мобилното приложение на онлайн ритейлъра, а с изключение на безвъзмездна доставка до easybox за поръчки над 19,99 лева, да получим продуктите си с доставка до у дома или над 3000 точки в страната: куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG. Онлайн ритейлърът припомня и че  офертите за акцията важат до привършване на количествата.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР