До 13:45ч. нищо важно да не се предприема, тъй като

...
До 13:45ч. нищо важно да не се предприема, тъй като
Коментари Харесай

Избягвайте уединението, събирайте се с приятели, близки хора

До 13:45ч. нищо значимо да не се подхваща, защото Луната се движи на луфт.

Луната е в символ Близнаци до 13:45ч. - Спокойните хора могат да се почувстват изтощени и раздразнени от общата суетност, а общителните и дейни хора ще почувстват прилив на жизнеспособност. Може да се почувствате прекомерно прочувствени и импулсивни, склонни към лекомислени и повърхностни действия и непредвидените решения. Много значимо е да има самоконтрол. Рутинната работа в този момент е досадна. Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система, белите дробове.

Луната минава в символ Рак в 13:45ч. Започва да се покачва чувствителността. Хората елементарно се нараняват и наскърбяват от най-дребното нещо. Подходящо време да се обърне внимание на дома, на околните, на фамилните каузи. Може да възникне проблем с храносмилателната система. Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът.

21 лунен ден до 22:25ч на 19 октомври (от 21:37ч на 18 октомври)

Денят има мощна сила, която разсънва в човек възприятие за правдивост, увереност, храброст. Символът на деня е Конят, Колесницата, Пегас – олицетворяващи безкрайната вяра и дейното придвижване към реализиране на по-висока цел.

Активен ден, когато се предлага да се движите напред, да получавате, да постигате успех, да бъдете правилни на себе си и на правилата си, само че е значимо да сте почтени и обективни. Времето на събуждане на гении, което значи, че би трябвало да се занимавате с това, което от дълго време сте желали, само че не сте намерили благоприятни условия. (не забравяйте за празния ход на Луната)

Този ден се назовава „ ден на братството “. Всякакви групови действия са удобни. Сега не трябва да оставате сами дълго време, нужно е да сте по-близо до хората, да прекарате този ден с другари или сътрудници от работа. Ако сте имали първата си среща в двадесет и първия лунен ден, смятайте себе си за късметлия. Тези връзки постоянно се трансформират в съществени.

В този ден е належащо да се отхвърлят подозренията и да се резервира чистотата на мислите. Не бива да се демонстрира нарцисизъм, еснафщина. Може да се наложи да жертвате своите ползи. Останете на страната на справедливостта и защитавайте своето мнение. Не лъжете и не позволявайте на другите да ви лъжат. Може би ще се разсъни у вас предпочитание за ред, непоклатимост или промени. Не се опасявайте да проведете персонални промени. Чувствайте се свободни да решавате насъбраните вътрешни проблеми, бъдете дейни и упорити в постигането на задачата си.

Слушайте интуицията, тя знае отговорите на всички въпроси и през днешния ден сигурно ще е вашият най-хубав консултант. Търсенето на изчезналите животни и хора може да бъде увенчано с триумф. За крадците, нарушителите и мошениците денят е извънредно неподходящ. Престъпленията им бързо ще се разкрият, а отмъщението няма да се забави да ги застигне.

Болестите, които се появяват през днешния ден, могат да бъдат рискови и непредсказуеми.

В двадесет и първия лунен ден сексът би трябвало да бъде деен, деятелен, изобретателен, изпълнен с нови хрумвания, техники и позиции. Днес сексът е креативен акт. Представете си, че телата ви са в ръцете на Божествен Скулптор, който ви извайва посредством Любовта. Предайте се на фантазиите си, не се сдържайте.

Някои мистични учебни заведения настояват, че благотворителните каузи, осъществени в двадесет и първия лунен ден, няколко пъти усилват положителната карма и оказват помощ да се освободим от негативната, създавайки по-добри условия за идващото прераждане.

22 лунен ден от 22:25ч на 19 октомври до 23:21ч на 20 октомври

3 безоблачен ден – Приветстват се всички креативен инициативи. Може да получите неочаквани огряния или да извършите креативен открития. Силата на словото доближава своя пик. Най-мощният във връзка с думите безоблачен ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, даже най-незначителната фраза. Най-добрият ден за молебствия (особено при започване на деня), за изчистване на аурата благодарение на огън и четене на мантри, за посещаване на църковен храм.

Поверие на деня: Ако по вас лае куче, това е на добре. Знак за благополучие и благоденствие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР