Дни след като отпразнува щуро и розово 20-ия си рожден

...
Дни след като отпразнува щуро и розово 20-ия си рожден
Коментари Харесай

Какво се случва между Тита и Папи Ханс СНИМКИ

Дни откакто отпразнува щуро и розово 20-ия си рожден ден, Тита хвърли нова бомба в общественото пространство и то такава, която дълго ще провокира крайни мнения.

Става дума за най-новия шлагер на тийн любимката " Ти гониш ", в който си партнира с Папи Ханс, а видеото към песента е извънредно провокативно.



Повече от сладкодумен е обстоятелството, че единствено за ден новия шлагер на Тита и Папи събра близо половин милион гледания в интернет и се чака да е един от тазгодишните безапелационни летни шлагери.

Въпреки сериозния съумях обаче, парчето натрупа и хиляди рецензии и негодувания във виртуалното пространство.



" Не сме търсили скандал. Представихме едни естествени връзки сред мъж и жена, които имат връзка. Ние сме актьори и влизаме в облик. Очаквах сходна реакция.

Чрез предната ми ария " Антилопа " реализирах същия резултат. Имаше доста разнообразни мнения. Старая се да върша разнообразни планове ", сподели в ефира на Нова телевизия Тита, която наподобява към този момент е намерила точната формула на триумфа.



Разбира се, както се случва нормално в такива обстановки, в общественото пространство се появиха и мнения, че Тита и Папи са освен това от сътрудници и другари. Тита незабавно отхвърли изказванията, като побърза да измести незабавно вниманието с новината, че до края на лятото ще пусне още един шлагер.

Източник: show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР