Дни след като Атанас Божилов, един от най-опитните български кикбоксьори,

...
Дни след като Атанас Божилов, един от най-опитните български кикбоксьори,
Коментари Харесай

Капитанът на националния ни отбор по кикбокс Атанас Божилов излиза срещу майстор на спорта от Беларус на SENSHI

Дни откакто Атанас Божилов, един от най-опитните български кикбоксьори, завоюва следващата си шампионска купа в Бургас, в този момент той следва да зарадва почитателите с нов дуел - този път на кръга на зрелищната галавечер SENSHI .

На 26 октомври от 19 часа в Двореца на културата и спорта във Варна на арената на епичното бойно шоу капитанът на националите ни по кикбокс ще се изправи против доста тежък съперник от Беларус в дуел по разпоредбите на К-1 в категория до 75 кг. Тази среща ще е и една от основните за вечерта.
 Снимка 447000
Павел Правашински - притежател на купата занаятчия на спорта кикбокс, първенец по кикбокс на Беларус за 2015 и народен първенец по муай тай за 2017 година, е идващото предизвикателство на пътя на Божилов. 29-годишният войник от Беларус е висок 181 см и има зад тила си два медала от Световната купа по кикбокс през 2015 г.и 2016 година Завоюва и шампионски трофеи от професионални шампионати през 2015 година, 2016 година и 2017 година На 26 октомври той ще направи дебюта си на SENSHI против един от най-хубавите родни кикбоксьори.
 SENSHI изправя първенец по кикбокс от школата на Артс против каратист от Беларус
SENSHI изправя първенец по кикбокс от школата на Артс против каратист от Беларус

Бойното шоу стартира на 26 октомври, от 19 часа, в Двореца на културата и спорта във Варна

Атанас Божилов, прочут още измежду почитателите като " Наката ", е повторен международен първенец по кикбокс при експертите. През 2018 година завоюва шампионската купа от Kickboxing Grand Prix, а през април тази година, на второто издание на SENSHI,в дуел против различен мощен представител от Беларус Божилов сграбчи и международния пояс на WAKO PRO. 33-годишният войник от бургаския Семеен кодекс " Самурай " е първенец на Световната купа по кикбокс за 2017 година. През същата година печели сребро от Световното състезание по кикбокс за дилетанти, а през 2016 година и 2018 година печели две вицешампионски трофеи от Европейските шампионати по бойния спорт.

Многото достижения на Божилов и извънредно техничната му и атрактивна игра го вършат и един от обичаните бойци за почитателите на бойните спортове. На 26 октомври той ще се изправи на професионалния кръг на SENSHI за трети път, откакто предходните два пъти си потегли с купа в ръце. Дали третият път ще е също толкоз сполучлив за капитана на националите по кикбокс - предстой да забележим на зрелищното бойно шоу SENSHI на 26 октомври, от 19 часа, в Двореца на културата и спорта във Варна.

VIP маси и билети за зрелищната церемония могат да се закупят както от касите на залата, по този начин и от мрежата на Eventim.bg . Билетите са на цени от 10 лева и 20 лева
 Билети за SENSHI към този момент и на касите на зала
Билети за SENSHI към този момент и на касите на зала " Конгресна " във Варна

Зрителите ще се насладят на нещо невиждано у нас - борби сред каратисти и кикбоксьори
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР