Дни преди дългата си лятна ваканция, депутатите се отдадоха на

...
Дни преди дългата си лятна ваканция, депутатите се отдадоха на
Коментари Харесай

Оракули в парламента: БСП съзря края на Борисов 3, ГЕРБ видя Борисов 4

Дни преди дългата си лятна почивка, депутатите се отдадоха на на ниска цена популизъм, политиканстване и дребнотемия от парламентарната трибуная. На всичко от горната страна ГЕРБ и Българска социалистическа партия се изявиха като същински оракули, предсказвайки политическото бъдеще на премиера Бойко Борисов на фона на качеството на държавното управление му.

Българска социалистическа партия дефинира събитията от последните дни в България - побои по улиците и " Суджукгейт " с депутата от ГИРБ, като " взривена и бандитска страна " и заплаши ръководещите, че в случай че не ги чуят, мандатът на " Борисов 3 " ще е още по-кратък. Това предвижда групата на левицата в нарочна декларация от парламентарната естрада. За да не остане задължен на социалистите, ръководителят на групата на ГЕРБ Цветан Цветанов пък отговори, че " може да има и " Борисов 4 ", съобщи Офнюз.

Социалистът Стоян Мирчев стартира офанзивата от трибуната: " Аферата със суджука в Добрич е въплъщение на ръководството. Има непоносимост сред цели класи. Между работодатели и служащи, ежедневни престъпни прояви. Новинарските излъчвания показват грозни подиуми от цялата страна. За жал, България към този момент не наподобява на европейска страна от 21 век и всичко това е на практика резултат от трите следващи ръководства на ГЕРБ и Бойко Борисов към този момент 8 години ".

Българска социалистическа партия продължи с рецензиите като означи, че " сме на крачка да ни лишават председателството, а отговорността се носела амо от бушоните, подредени от Бойко Борисов и Цветан Цветанов ".

" Вече сме взривено общество и страна, а властта създава само и единствено грозни кавги. Не е решен нито един проблем в страната и сме преди всичко по корупция. Държавата колабира, сътрудници и това става по две елементарни аргументи - за трети път от 2009 година Борисов ръководи страната, само че по един и същи бандитски метод ", съобщи депутатът от Българска социалистическа партия. " Ако не ни чуете и този път, мандатът ви ще е още по-къс от предходния ", сподели в умозаключение Мирчев.

Това предизвика дясната ръка в партията на Борисов а скочи на трибуната и да отговори със съответни нападки към Българска социалистическа партия. Цветанов не пропусна да натякне на алените за депутата от Българска социалистическа партия Манол Генов, чийто имунитет беше лишен поради пазаруване на гласове в ромската махала в Асеновград.

" Проблемът със суджука, в случай че го сложим от едната страна, от другата страна е пазаруването на ромски гласове, с цел да влезете в българския парламент ", нападна на собствен ред гуруто на ГЕРБ.

Цветанов беше безапелационен, че напрежението в Народното събрание идва от Българска социалистическа партия, които основават непрекъснато кавги.

" Получаваме цялостната интернационална поддръжка за политиките, които прави днешното държавно управление, свързани с идното председателство, с което България ще бъде водеща в европейските политики. Знаем, че ви боли, че загубихте изборите и още не можете да излезете от този стрес. Това ще ви държи през всички тези четири години на настоящето ръководство. Имаме кабинет " Борисов 1 ", 2 и 3, считам, че може да има и 4 ", пророкува Цветанов.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР