Дни преди да роди Деси Слава реши да зарадва почитателите

...
Дни преди да роди Деси Слава реши да зарадва почитателите
Коментари Харесай

Вижте Деси Слава дни преди да роди! Огромна е!

Дни преди да роди Деси Слава реши да зарадва феновете си с фотос на който демонстрира големия си стомах, видя HotArena.

Певицата, която чака дете от много по-младото си гадже – боксьора Благой Найденов е качила много кила, които я вършат да наподобява голяма на фона на ниския й растеж (виж фото в галерията). В последните месеци изпълнителката съвсем не излиза от вкъщи си и прекарва времето си пред тв приемника. Лицето й е добило форма на питка, а семплата домашна рокля напълно затрива звездния й имидж.

Деси постоянно е имала проблеми с килограмите, само че в този момент към този момент е надминала и най-смелите мечти на почитателите си.

Очаква се певицата да роди момче през януари. Дълго време тя криеше бременността си от поверие, само че папараци я изловиха на летището в София с едър стомах и тогава двамата с Благой бяха принудени да кажат истината.

„ Бебето ни беше планувано. Истината е, че аз имах гинекологичен проблем. Не беше доста сериозен, само че трябваше да се направи намеса, с цел да мога да забременея обикновено. Процентът това да се случи обаче беше най-малък. По тази причина, когато се случи, за мен беше ненадейно. Дори лекарите ми даваха 1-2 % късмет да стане. Нашето бебе в действителност е Божи подарък!, разкри в изявление Деси Слава.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР