"Дни на безплатната правна помощ" обяви лидерът в управлението на

...
"Дни на безплатната правна помощ" обяви лидерът в управлението на
Коментари Харесай

Безплатни юридически съвети за земя в офисите на Агрион

"Дни на безплатната правна помощ " разгласи водачът в ръководството на аграрни земи "Агрион ". Те ще се проведат от 12 до 21 ноември във всички офиси на сдружението в страната. Екипите включват висококвалифицирани екипи от адвокати и специалисти с богата процедура в проблеми с парцели.

Консултациите ще се организират в основни регионални градове като Стара Загора, Хасково, Шумен, Варна, Русе, Бургас, Средец, Монтана, Плевен, София, Пловдив.

Пълна информация за адресите на офисите на „ Агрион “ и графика за визити на специалистите можете да получите от уеб страницата на компанията - http://bit.ly/2pXNasX, от Facebook страницата на сдружението https://www.facebook.com/agrion.bg/q, както и от безплатния телефон 0800 111 66

От компанията могат да се възползват притежатели на земи, наследници на ниви, както и всички, които желаят просто да схванат какъв брой костват техните терени, с цел да сключат преференциална договорка.

"През последните години инвестицията в земеделска земя носи устойчиви приходи на тези, които са решили да влагат в нея или да ръководят интензивно своя благосъстоятелност. Често обаче те са комплицирани от комплицираната законодателна уредба и последващите проблеми. С безплатните съвещания желаеме да помогнем за разрешаването на тези проблеми, с цел да могат притежателите да печелят от земеделските си земи, без да се постанова да заплащат за скъпи правни препоръки ", обявиха от "Агрион ".

Първите срещи ще бъдат на 12 ноември в Стара Загора. На идващия ден експертите от "Агрион " ще бъдат в Хасково, а на 15-ти ноември – във Варна, Шумен и Русе. На 19-ти и 20 ноември специалистите ще дават съвещания в Бургас и Средец. На 21 ноември от безплатните препоръки на „ Агрион “ могат да се възползват живеещите във и към Монтана, Плевен, София и Пловдив.



Един от проблемите, на които може да се откри бързо и дейно решение, е продажбата за земя – бързо, дейно и без непотребна администрация. За тези притежатели, с изключение на с правни съвещания, „ Агрион “ е подготвена да спомага с инспекция на собствеността на парцелите, както и да направи безвъзмездна оценка на парцела.

Компанията подсигурява правилна цена за всеки терен, защото, за разлика от други, не употребява осреднени оценки, а работи по особено основан логаритъм, с разнообразни индикатори, който подсигурява прецизна оценка.

Най-честите проблеми, които позволяват юристите на „ Агрион “ са наследствените. Често земята е разпокъсана сред десетки притежатели, някои от които даже не живеят в България. Експертите на "Агрион " са потвърдили, че могат да намират решения на такива случаи, даже с по 30 притежателя.

Тежък проблем са договорите за наем и аренда. Стопаните постоянно не са наясно с процедурите и правата си и търсят юридическа помощ, с цел да получат съответно възнаграждение за собствеността си. Тези, които не са удовлетворени от досегашните си договори, могат да получат съвет по какъв начин да прекратят неизгодния си контракт за аренда, с цел да получат по-добри условия.

"Агрион " е първата българска компания, която построи професионална верига от офиси на основни точки в страната и вкара нови стандарти в професионалното ръководство на аграрни активи.

През годините компанията разви екип от висококвалифицирани експерти в покупко-продажбите със земеделска земя, които могат да намерят решение на всеки един проблем – без значение дали е обвързван с покупко-продажба, отдаване чартърен или аренда на ниви.

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР