Дневните температури ще се повишат още и максималните ще бъдат

...
Дневните температури ще се повишат още и максималните ще бъдат
Коментари Харесай

Времето Се Затопля Осезаемо, Но Ето В Кои Райони Е Замърсен Въздухът! Видео

Дневните температури ще се покачат още и оптималните ще бъдат 6 и 11 градуса, в София – към 6 градуса.

Във вторник заран замърсен въздух дишат жителите на

регионите на Горна Оряховица и Смолян. В Горна Оряховица станцията регистрира централизация на фините прахови частици 2 пъти над допустимите правила, осведоми Нова тв.

Над Черноморието

ще има раздрана междинна и висока облачност, която в следобедните часове ще се усили, само че дъжд не се чака. Максималните температури ще бъдат сред 7 и 9 градуса. Температурата на морската вода ще е 5-6 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините

също ще има раздрана облачност, по-значителна след обяд и на обособени места ще превали слаб сняг. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4 градуса, на 2000 метра – към минус 3 градуса.

В сряда температурите едва ще се намалят. Облачността ще бъде забележителна, ще има валежи от дъжд и сняг.

Повече слънчеви часове евентуално ще има в четвъртък, когато и на доста места в страната термометрите ще демонстрират приятни за сезона температури, най-вече от 9 до 14 градуса.

В петък, когато е и първият ден от новия месец, времето ще бъде прелестно и слънчево. Но през почивните дни времето ще се прояви като типично мартенско и ще донесе превалявания и малко по-ниски температури. В неделя чакаме леко захлаждане и слаби превалявания от дъжд, а в планините – и от сняг.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР