Дневник следи важните политически новини и реакциите по тях. Статията

...
Дневник следи важните политически новини и реакциите по тях. Статията
Коментари Харесай

Преди изборите: Трифонов се усъмни в честта и достойнството на Анастас Герджиков

Дневник " следи значимите политически вести и реакциите по тях. Статията се обновява.

14:41 " Демократична България ": България може да стане най-хубавото място за живот на Балканите за 5 година  Преди изборите: Трифонов се усъмни в достойнството и достолепието на Анастас Герджиков
© Георги Кожухаров
Обединението " Демократична България " разгласи, че има ясна и измерима цел – да направи България най-хубавото място за живот на Балканите като има вяра, че " до 5, най-много 7 години ", това може да бъде реализирано.

" Демократична България " има волята, знанията и опита да върне страната на нейните жители и да я сложим на пистата на ускорената рационализация, се показва още в манифеста.

В него се показват и ограниченията, посредством които може да се реализира това: модернизиране на страната, определяне на господство на правото, реализиране на същински енергиен и софтуерен преход, ударни вложения в образованието, повишение на успеваемостта на службите за сигурност и публичен ред.13:04Мая Манолова се дефинира като " незаобиколим фактор " в идващото ръководство  Преди изборите: Трифонов се усъмни в достойнството и достолепието на Анастас Герджиков
© Георги Кожухаров

Коалиция " Изправи се.БГ! Ние идваме! " се разгласи за " незаобиколим фактор " в бъдещото ръководство на страната, наречено от Мая Манолова " болшинство на смяната ", макар че някои.

" Опитите на ГЕРБ и Движение за права и свободи за реституция на статуквото ще срещнат нашия съдбоносен отпор ", сподели Мая Манолова при откриването на предизборната акция. Определи социологическите изследвания, които не сочат присъединяване на групировката в идващото Народно заседание като " сервилни " и че обслужват огромните партии.

На откриването на предизборната акция бе и Татяна Дончева, която още веднъж е част от обединението, макар че. " Тук сме всички, подготвени за борба ", твърди Мая Манолова. " Търкания и разминавания има и занапред ще има, това изненадващо ли е ", отговори Николай Хаджигенов.

Подробности четете.12:28С рецензии към Радев Движение за права и свободи откри предизборната си акция  скрийншот
скрийншот
С рецензии към президента Румен Радев, къса тирада на претендента за президент Мустафа Карадайъ и презентация на водачите на депутатски листи в другите региони Движение за права и свободи откри предизборната си акция през днешния ден. Събитието бе онлайн и бе водено от евродепутата Илхан Кючюк.

Водещият показа лидера на листите в Благоевград и Велико Търново Делян Пеевски като някогашен народен представител с висше обучение, владеещ британски език. На екрана се пресъздава негова фотография.

 скрийншот
скрийншот

В залата бе кандидатпрезидентската двойка на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова, преди да даде думата на която Кючюк сподели, че Румен Радев не е оказал помощ за националния консенсус на страната, а е търсел пътя на юмрука и разделянето.

Мустафа Карадайъ разгласи, че кандидатпрезидентската двойка на Движение за права и свободи ще въплъщава единственото на нацията, ще е образец и поръчител за съблюдаване на Конституцията и законите на страната, мост сред партиите и институциите, ще отстоява добруването на всички български жители и ще показва почтено страната на открито страната.10:41Кирил Петков вижда потребност от смяна, " щом корумпирани хора като Пеевски водят листи "  Преди изборите: Трифонов се усъмни в достойнството и достолепието на Анастас Герджиков
© Георги Кожухаров
" Продължаваме промяната " откри предизборната си акция под дъжда пред Народната библиотека " Св. св. Кирил и Методий ". По думите на съпредседателя на обединението Кирил Петков тя ще бъде позитивна и няма да се концентрират върху отрицателни аспекти.

" Днес е първата стъпка на нашата акция, само че действително ние продължаваме това, което започнахме преди четири месеца – тоталната смяна за по-добро на България. " Пандора пейпърс " демонстрираха офшорки, " Магнитски " - корумпирани хора и когато това са водачи на листи като Делян Пеевски, а, от другата страна, имаме прокуратурата, която се задейства преди дори Конституционният съд да се е произнесъл – в действителност има огромна потребност от смяна ", добави Петков.

Асен Василев сподели, че задачата им по време на акцията е да се срещнат с българи в разнообразни градове. " Хората не би трябвало да се опасяват, всеки би трябвало да желае да осъществя фантазиите си в България. Вярвам, че след 4 година България може да бъде едно място, с което всички да се гордеем ", добави той.10:37МВР открива телефонна линия за изборни нарушавания  Преди изборите: Трифонов се усъмни в достойнството и достолепието на Анастас Герджиков
© Лили Тоушек

От през днешния ден до 15 ноември, а при балотаж - до 22 ноември в това число, в Министерство на вътрешните работи ще работи денонощна телефонна линия 02/90 112 98. На нея, както и на e-mail, жителите ще могат да оповестяват за видяни от тях нарушавания или възможни изборни закононарушения. Линиите ще бъдат обслужвани непрекъсната, заяви пресцентърът на Министерство на вътрешните работи.

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР