Дневник, което за мен си е партийно издание, излезе със

...
Дневник, което за мен си е партийно издание, излезе със
Коментари Харесай

Не се връзвайте на ППДБ. Протестирайте за справедливост, срещу насилието и срещу прогнилата система: Ивелин Николов

" Дневник, което за мен си е партийно издание, излезе със публикация с акцент, че на митинга в София против правосъдната система и насилника от Стара Загора са отишли от партиите им Политическа партия и Демократична България. Пишат от името на всички протестиращи, че желаеме приемане на Истанбулската спогодба, което не е правилно. На митинга видях доста другари и познати, огромна част от които сме срещу някои текстове в ИК.

Всъщност няма значение дали сме срещу или за ИК, тъй като конституцията не позволява джендър текстовете, които са фантазията на ППДБ и партийния им орган, и в действителност будят съмнение в множеството българи.
Ще попитам сънародниците ни, които имат вяра, че ИК ще реши казуса с насилието - в действителност ли вярвате, че има текст, който може да промени тази прогнила система?

И в този момент имаме положителни закони, само че виждате, че те не важат. Прогнилата система не се интересува от закони и конвенции, само че пък се опасява от напън.  Затова би трябвало да продължим с натиска посредством площада.

Колкото до партийния орган и партиите му... Не им се дразнете, те толкоз си могат и не трябва да са фактор за митинга ни. Те скоро ще са единствено неприятен спомен, тъй като няма кой да гласоподава за тях, с изключение на Пеевски, в случай че му домъчнее, че няма кой да управлява от първия ред в Народното събрание. Арогантният метод, по който се пробват да употребяват всеки обективен митинг, в допълнение ще ги ускори към политическото несъществуване.

Нищо чудно сходни трудове в партийния орган да са провокация, с цел да се поразредят протестиращите. Може би обичаният им Сарафов, както и всякакви съдии и политици, са мощно обезпокоени от събитията, провокирани от тяхната система.
Припомням ви, че тези хубавци сега, дружно с Движение за права и свободи и ГЕРБ се готвят да овладеят прокуратурата с политическа квота, само че ви хвърлят прахуляк в очите със промяна на празници, с цел да провокират разделяне и да прикриват същинската си подмолна активност.

Не им се връзвайте! Протестирайте за правдивост, против насилието и против прогнилата система! "

Снимка: Budilnikbg.com
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР