Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

Голи снимки, остригване, побой и публичен линч: Започват проверки за още жертви в Стара Загора

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Районна прокуратура-Стара Загора се самосезира и разпореди инспекция по отношение на медийни изявления с изказвания за упражнено принуждение над дами в Стара Загора, оповестиха от държавното обвиняване през днешния ден. Проверката стартира откакто във видео, публикувано в обществените мрежи, носителка на купата " Мис Стара Загора 2018 " Божидара Овчарова споделя, че има доста други случаи на остригани дами в града, сходно на потърпевшата 18-годишна ученичка, и добавя, че това се случва от години.

" Това е първият случай, за който разбирате вие. Далеч не е първият в историята на този комплексарски град. Сюжетната линия от 2015 година насам не се е трансформирала - голи фотоси, остригване, побой, а по-късно и дори и обществено линчуване. Този проблем не е случаен случай в Стара Загора. Това е нрав. Знаете ли още какъв брой девойки има? Защо трябваше да се стигне до тук, с цел да може да стартира да се приказва за това нещо? ", разяснява във видеото Божидара Овчарова.

Тя споделя, че не е била сюрпризирана от историята и я дефинира като " типично по старозагорски ".

" Голи фотоси се популяризират на девойки. Въпросното момче (обвиненият по случая Георги Георгиев- бел. ред.) е един от най-големите колекционери на фотоси на голи девойки в Стара Загора, тъй че всичко в този живот се връща, споделя миската ", твърди Овчарова.

 Психолог към подрастващите девойки: Психолог към подрастващите девойки: " Обичам неприятните момчета " е просто една ария

" Знаете ли какъв брой остригани имаше, знаете ли какъв брой пребити имаше? Знаете ли какъв брой градски митове има? ", пита манекенка и обобщава: " Това е гибелта нацяло едно потомство ".

" Защото сега цяла България е на страната на момичето. И се сетихте най-сетне кои са изродите ", разяснява още тя и добавя: " А кой ги сътвори всичките тия изроди? Ами, ние, дамите най-много, тъй като в Стара Загора това ти е достижението на живота - да си с защита. Там те са най-високо в пирамидата, богопомазаните, и ти си недостижима, в случай че гаджето ти е защита ".

Тя твърди и че девойките непринудено желаят да си лягат с охранители, с цел да влизат в нощните заведения без да са навършили 18 години.

В известието на прокуратурата се показва, че се е самосезирала след медийни изявления с изказвания за упражнено принуждение над дами в Стара Загора. Наблюдаващият прокурор е разпоредил осъществяването на инспекция от органите на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора.

 " Стара Загора е място на престъпление ": какво (не) се знае за случая с обезобразеното момиче

Прокурорът е дал инструкции да се снемат пояснения по събитията, касаещи посочените в изявленията похищения, да се конкретизира времево и с точна фактология къде и какво се е случвало и във връзка с кого. В тази връзка ще бъде изискана информация от ОД на Министерство на вътрешните работи - Стара Загора за това дали има такава подадена информация в масивите на Министерство на вътрешните работи за интервала от 2015 година до сегашния миг.

Ще се изиска и информация от органите на полицията дали са осъществявани инспекции на заведенията в града, които работят след 23 часа, както и дали са установени нарушавания. Ще се обяснява още дали са правени инспекции на хората, работещи като охранители в заведенията и има ли нарушавания на условията при тяхното назначение на работа, както и в тази връзка дали са били сигнализирани Инспекция по труда, Национална агенция за приходите или други държавни институции.

Разпоредено е инспекцията да се извърши в най-кратки периоди.



Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР