Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17

...
Дневник Експрес Научавайте най-важното и интересното всеки ден в 17
Коментари Харесай

Предстоят ни тежки времена, обяви треньорът на ЦСКА

Дневник Експрес Научавайте най-важното и забавното всеки ден в 17 часа.
Предстоят тежки времена за нас, само че няма какво друго да създадем, с изключение на да работим - крачка по крачка " - по този начин новият треньор на ЦСКА Нестор Ел Маестро разказа обстановката в клуба след първия му мач.

Сърбинът дебютира за повторно отпред на алените при от " Сепси " в мач-реванш от Лигата на конференциите.

" Не би трябвало да забравяме този мач, а да го проучваме. Имаме доста работа за извършване. " Сепси " бяха по-добри от нас и в двата мача. След 0:1 постоянно ще е съвсем невероятно да се върнеш в мача. Започнахме с добра експанзия, вярвахме че можем да създадем нещо ", разяснява Ел Маестро пред кореспонденти.

" Последните два гола бяха безусловно ненужни. Спряхме да гоним противника, въобще спряхме да играем. Играхме с друга тактичност от първия мач, само че имахме същите проблеми. Не бяхме сигурни, очевидно не е имало задоволително време да ги поправям грешките ".

Според треньора за ЦСКА е значимо да завоюва идващите си мачове и да си върне самочувствието.

" ЦСКА би трябвало да се върне неотложно към успехите. Опитахме нещо коренно и друго с тази висока преса. Трябваше да поемем доста рисове, тъй като бяхме в сложна обстановка. Както постоянно във футбола - най-важното е резултатът. Трябва да спечелим още в неделя, нещо, в което не се колебая ".

В идващия си мач алените одобряват " Славия ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР