Дневен хороскоп за 31.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПредстои

...
Дневен хороскоп за 31.01.2023 г. изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПредстои
Коментари Харесай

Хороскоп за 31 януари: Без прибързани решения днес

Дневен хороскоп за 31.01.2023 година направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Предстои ви един изпълнен с позитивни страсти и потребни занимания настоятелен ден. На работното място сте събрали погледите на всички ваши сътрудници с работата, която отхвърляте. Всички безработни е време през днешния ден да си намерят работа, с цел да не страдат от безработицата и безпаричието. Не се отхвърляйте от приятните сантиментални мигове, които са ви подготвили обичаните ви хора. Подарете им цялата си любов. Сексът ще ви достави взаимна приятност. За да сте спокойни, изключете телефоните си и се отдайте на възприятията си.

ТЕЛЕЦ 

Имате опция да сбъднете фантазията си за включване в план, който от години очаквате да бъде плануван. Изчакайте вашата най-хубава дата и направете тази значима крачка. Успехът е с вас, в случай че не се доверите на хора, които целят неуспеха ви. Постарайте се да не засягате сътрудниците си като им казвате, че не се оправят с работата си. Опитите ви да спечелите сърцето на обекта на вашите усеща ще се окажат напразни. Не се опитвайте да го привлечете с дарове или да настоявате за годеж.

БЛИЗНАЦИ

Имате късмет за нови професионални изяви, в случай че не се пробвате да заемете мястото на ваш сътрудник и да го изместите по неточен метод. С тези ваши дейности сривате личния си престиж. Няма по какъв начин да получите самопризнание, в случай че ви заловен, че сте употребявали въздействието на странични хора. Интимните ви сътрудници са се отдалечили, поради подозрения, че им изневерявате. Трудно ще спечелите още веднъж доверието им. Не се опитвайте да се сдобрявате в леглото, тъй като даже и да се стигне до полов контакт, той няма да оправи връзките ви.

РАК

Предпазвайте се от нежелани познанства и другарство с хора, в случай че имате чувството, че не са подобаващи за вас. Подгответе се за доста служебни задания, които ще отхвърлите с триумф. Не разчитайте на шанса си, в случай че имате желание да рискувате, с цел да не съжалявате за вложените пари. Изпълнени сте с готовност да сте обичани. За страдание не сте потвърдили на интимните си сътрудници, че споделяте възприятията им. Ако имате предпочитание за полови удоволствия, само че интимния ви сътрудник е дистанциран, не настоявайте. 

ЛЪВ

Умерено дейни сте, само че все пак имате опция да се справите с предоставените ви служебни задания, в случай че не капризничите и не се оплаквате какъв брой сте заети. Началниците ви няма да останат удовлетворени, в случай че откажете помощ на вашите сътрудници. Не рискувайте нито с вложения, нито с оферти зя нова работа. От сутринта ви е обзела ревнивост. Глождят ви подозрения във верността на вашите обичани. С съмнения нищо няма да постигнете. След разправията денем не се надявайте, че ще имате приятни интимни преживявания.

ДЕВА

Нямате предпочитание за работа, тъй като имате натрупали се задания, които не успявате да отхвърлите. Въпреки този противен факт, който не е допустимо да отречете, на работното място се справяте чудесно, само че не сте уверени в себе си. Не се опасявайте от компликации. Работата ви спори и ви носи триумф и доходи. В фамилията ви назрява спор. Изневерили сте и са ви разкрили. Трудно ще намерите опрощение за дейностите си. Не и с демонстрация на експанзия. Сексът с брачния ви сътрудник ще остане единствено в фантазиите ви. Не се домогвайте до това.

ВЕЗНИ

Бъдете деликатни във всички инициативи. Не взимайте прибързани и недомислени решения. Обърнете внимание на новите настоятелен оферти, единствено в случай че ви харесват и са с опция са професионален напредък.  Ограничете контактите си. Подгответе за автограф значими контракти и финансови документи. Звездите ви защищават от непредвидени проблеми в персоналния живот. Отдалечили сте се от обичаните си хора. Опитайте се да създадете сантиментална конюнктура и да възвърнете у колегата си желанието за полови удоволствия.

СКОРПИОН

В този ден едвам следобяд сте във форма, макар компликациите по пътя си. Със дилемите си се справяте чудесно и будите удивление, само че и не дребна доза злоба измежду сътрудниците си. Приемете отправеното ви деловото предложение. Възползвайте се от поддръжката на авторитетни познати. През целия ден сте изтощени и нямате предпочитание за развлечения с обичаните си хора. Не пропускайте сантименталните мигове, тъй като ще съжалявате. Колкото и да сте изтощени, сексът ще ви зареди с нови сили и ще остави незабравима диря у вас.

СТРЕЛЕЦ

Като изключим някои персонални проблеми, които ви депресират, шансът е с вас. Ще успявате даже и с рисковани инициативи, стига да се осмелите да извършите тази крачка и то без да разчитате на никого. Трудности може да срещнете единствено в случай че сте иронично-заядливи с вашите сътрудници. Вечерта си останете вкъщи и се успокойте след напрегнатият ден. В връзките с обичаните хора бъдете въздържани в изложение на страстите. Семейните дами ще изживеят незабравими полови удоволствия. Не изневерявайте!  

КОЗИРОГ

Денят ви е един от най-успешните за месеца, единствено от вас зависи да не го пропилявате в напразни диалози или губещи времето ви занимания. С какво и да сте решили да се захванете преди края на месеца ви носи доходи освен това ненадейно високи. Всички, които желаят да записват своя компания могат да приготвят документите през днешния ден. Неуспехите денем ще се отразят на връзките ви в фамилията и с обичаните ви хора. Рискувате да ги отдалечите от себе си. Вечерта се постарайте да си създадете незабравими мигове и да се отдадете на полови удоволствия, с цел да се сближите още веднъж.

ВОДОЛЕЙ

Не рискувайте като разчитате на знамение, което да ви избави от зараждащите проблеми, подбудени и от ваши дейности и от обстановката в страната. Ще блеснете като ги разрешите сами. Доверете се на интуицията си, което за следващ път няма да ви подведе и ще ви помогне да се справите. Тези от вас, които са прозорливи ще се радват на триумф и самопризнание. През целия ден имате опция да докажете възприятията си. Не оставяйте без внимание обичаните си хора. Не отхвърляйте на интимния си сътрудник половите преживявания.

РИБИ

На вашето работно се обрисуват компликации, само че и триумфи, в случай че не решите да се откажете от дейната работа и по-късно да се тюхкате и оплаквате  колко неточни са вашите сътрудници. Нямате причина да се оплаквате поради неспособност да се справите със отговорностите си, тъй като сте основали контакти с хора, които преднамерено се пробват да ви провалят. Следобед ви чака незабравима сантиментална среща. Несемейните дами ще осъществят ново запознанство, което може да се окаже търсената обич. Сексуалните ви контакти би трябвало да са добре преценени, с цел да си спестите болесттите на половата система и инфекциите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР