Дневен хороскоп за 25.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПриемете деловите

...
Дневен хороскоп за 25.11.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНПриемете деловите
Коментари Харесай

Една зодия да не посреща гости днес

Дневен хороскоп за 25.11.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


Приемете деловите оферти, които ви сервират сутринта. Въпреки вашето подозрение, ви носят материални триумфи. Не пропускайте да поставите ново начало поради прекомерно дълъг размисъл и несигурност. Работа в съдружничество ви носи триумф, макар съмненията ви и терзанията, които блокират бързото ви решение. Следобед ще ви ядосат ваши родственици, които не сте чували от години. Не се тормозете от появяването им,  не бъдете прекомерно гостоприемни, тъй като не идват в дома ви с положителни планове и ги отпратете бързо. Предпазвайте се от разправии с брачния си сътрудник. Заради това ненадейно посещение и неприятни диалози може да се лишите от половите удоволствия. 

ТЕЛЕЦ

Не позволявайте на страстта да съсипе хармоничните връзки на работното ви място. Внимавайте да не създадете ненужна отдалеченост сред себе си и подчинените си. Ако се занимавате със фамилен бизнес никога не се обезличавайте живеейки в сянката на вашите близки. След работа си създайте позитивни страсти с вашите близки и с вашия сватбен сътрудник, в случай че сте фамилни или пък с обичания, в случай че сте го срещнали, скъпи дами. Вечерта бъдете благи и нежни и се отдайте на сантиментални мигове и полови наслаждения. 

БЛИЗНАЦИ

Не пропускайте да споделите новите си хрумвания на работното място. Влиянието на вашите сътрудници върху мнението на началниците ви не е за занемаряване. Не подценявайте техните препоръки. Начинанията са сполучливи, в случай че си наложите сдържаност и самообладание. Гарантират ви положителни финансови приходи. Вечерта не канете посетители, в случай че фамилията ви желае да си почивате и да не поддържате връзка с външни хора, даже и в случай че това са вашите най-хубави приятелки. Ще надуят главата на колегата ви и ще го изнервят. По-добре се отдайте интимни мигове, на възприятията си и на полови наслаждения. 

РАК

Анализирайте постигнатото досега. Поправете позволените неточности. Не подписвайте контракти с банкови и финансови институции, тъй като може да си навредите. Направете консултацията със експерти, вместо да търпите финансови загуби. С повече нерешителност, триумфът е с вас. Семейните дами да не оставят без внимание децата и брачния си сътрудник. Несемейните да се отдадат на развлечения, да не се двоумят при покана за дискотека, тъй като може да срещнат своята половинка. Сексуалните контакти да бъдат безвредни и след наложителна персонална хигиена. 

ЛЪВ

Справяте се сполучливо със дилемите си на работното си място, само че все мърморите и не сте не сте удовлетворени от постигнатото. Не се поддавайте на опити да ви отклонят от смяната, към която се стремите. Анализът на вашето държание ще ви защищити от неточности. Прекалили сте с неприязънта си към вашите сътрудници, които няма да ви простят с лека ръка обидните думи. Не правете опити да измененията персоналния си живот посредством основаване на нова интимна връзка, скъпи дами. Новото завладяване няма да ви донесат мечтаното полово задоволство. 

ДЕВА

Интелектуалците жънат професионални триумфи. Търговците да се заемат с възобновяване на складовете и стоките си, значима задача в празничните дни. Направете финансова проверка. Бракувайте негодните за продажба артикули, даже и в случай че претърпите краткотрайни загуби, които бързо ще възстановите с новото зареждане. Следобед се обрисуват разправии с околните ви поради вашата непрекъсната служебна претовареност. Ако сте бизнес дами, не подценявайте обичания и децата си. Вечерта се отдайте на сантиментални мигове, на възприятията си и на полови удоволствия. 

ВЕЗНИ

Не поставяйте началото на нови задания. Ако сте прибързани може да се окажете заплетени в рисковани инициативи, водещи до загуби, вместо да подобрите материалното си състояние. Коректността в връзките с сътрудниците ви ще ви защищити от неприятности и ще разсъни доверието им във вас. Близките ви към този момент се тормозят от вашето неявяване, а също и от самотата. Вечерта се отдайте на отмора и приятни занимания. Сексуалните удоволствия са заслужената премия към колегата си поради вашето неявяване, а и сте длъжни да сте благи с обичания. 

СКОРПИОН

Не харчете без причина, с цел да посрещнете неотложни разноски във вашата компания през идващите дни. Прибързаността ви е напълно във ваша щета и може да се трансформира в причина за сериозни забележки. Преодолейте разсеяността си, която поражда неточности при осъществяването на служебните ви отговорности. Избягвайте запознанствата, скъпи дами. Не разчитайте на шанса си. Вечерта си почивайте. Откажете гостуването и останете с околните си вкъщи. Не се надявайте на полови наслаждения, тъй като сте изтощени и ще заспите щом подушите възглавницата, в случай че не сте се отдали на наслаждение денем. 

СТРЕЛЕЦ

Наложете си успокоение и самообладание, с цел да стабилизирате постигнатите резултати от работата си с цената на незначителни промени. Въздържайте се от настоятелен контакти, тъй като сте склонни да водите ненужни разногласия, провалящи плануваните покупко-продажби за идната седмица. Не се сърдете на сътрудниците си. Трудно овладявате страстта. Направете нужните промени в подредбата на дома си, с цел да зарадвате брачна половинка си. Поговорете с околните и с децата си. Не пропускайте опцията за възобновяване на хармонията в връзките и половите удоволствия. 

КОЗИРОГ

Предстои ви изпълнен с позитивни страсти ден. Осъзнайте, че е неефикасно да си губите времето за извършване на покупки освен това за края на годината. Още нямате изясненост къде ще празнувате. Подгответе финансовите си доклади и трудовите контракти на нови чиновници. Назначенията наложително би трябвало да бъдат подписани преди края на месеца. Не пропускайте и почивката си скъпи дами, с цел да съберете сили за дейна работа. Дарете приятни мигове на околните си и на обичания си. Вечерта си пийнете чаша алено вино и се отдайте на интимни диалози и полови удоволствия. 

ВОДОЛЕЙ

Не се доверявайте на непозната преценката си, с цел да избегнете бъдещи финансови проблеми. Няма да постигнете мечтаният резултат. Рискувате да предприемете пътешестване, което поради нервното напрежение е причина да си създадете проблеми. Не предприемайте промени, даже и в случай че сте създали изчерпателен разбор. Стабилизирайте връзките с околните си, благи дами. Ако сте фамилни и имате деца, проявете ловкост, с цел да ги накарате да ви слушат. Ще постигнете мир и успокоение, в случай че не ги критикувате даже и да са лудували в учебно заведение. Вечерта се постарайте да приготвите с хубава вечеря. 

РИБИ

Вашите сътрудници са несговорчиви и дистанцирани, само че повода е и във вашето държание, което ги е огорчило. Очаквате различен да се заеме със дилемите ви, само че даже и да се случи това, губите доходи, за което ще съжалявате. Не проваляйте бъдещите благоприятни условия да печелите пари с лекост от спомагателни задания. Намерете най-безболезнения метод, с цел да наложите мнението си в фамилията, даже и в случай че сте по женски гъвкави. Брачният ви сътрудник има проблеми, които са причина за отвод от полови удоволствия. Поговорете и се пробвайте да помогнете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР