Дневен хороскоп за 22.04, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 22.04, сряда, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Днес една зодия с лекота постига целите си

 Дневен хороскоп за 22.04, сряда, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

За вас е наслаждение да се заемете с ежедневните си рутинни задания Забравете за неприятностите с ваш сътрудник, които ви изнервиха сутринта. Успехът е с вас, в случай че сте дейни и не пропилявате деня си. На работното място очаквайте спор с сътрудниците или деловите си сътрудници за пари, които, в случай че не бъдете гъвкави и не ги избегнете могат да доведат и до персоналните ви финансови загуби. Вечерта, когато се приберете от работа, не отхвърляйте внимание на околните си, даже и в случай че сте изтощени и ядосани от проблеми на вашето работно място. Изживейте незабравими сантиментални мигове с обичания си.

ТЕЛЕЦ  

Отдайте се на независима работа, стига да можете да си го позволите. Стабилизирайте позициите си на работното място и поставете началото на нови занимания. За да ви поддържат събудете интереса на вашите сътрудници. Захванете се с новите си задания, само че не отхвърляйте да обмислите оферти за спомагателна работа. След натоварения ден вечерта се усамотете и не отхвърляйте компанията на интимните си половинки. Не пропускайте сантименталните мигове. Не забравяйте, че след напрегнатия ден няма по-добра почивка от стремежи секс, изключително в случай че имате до себе си сътрудник Рак.

БЛИЗНАЦИ  

Възстановете хармонията в връзките си. През целия ден се чудите какви благоприятни условия за изява да разкриете. Те ще се появят сами преди края на работния ден. Не бъдете горди и недостъпни. Потърсете метод да отстраните грешките, които сте позволили. Не е във ваша изгода да рискувате. Разчитайте на интуицията си и ще преодолеете компликациите по пътя си. Напрежението денем ви е изморило, по тази причина е най-добре, в случай че към този момент е разрешено поради вируса, да отидете на ресторант с обичаните си. Така ще избегнете напрежението в връзките. Липсата на взаимно съгласие е причина за нежеланието ви за полови удоволствия.

РАК

Ако желаете да успявате, покажете на какви трудови подвизи сте способни, само че без да се доверявате на препоръки, които не идват от доброжелателни сътрудници, тъй като са обвързани с ваши съперници. Не проявявайте нарцисизъм и надменност, с цел да не си навредите сами поради нежеланието ви да сте потребни. След като приключите служебните си отговорности, най-добре е да останете с околните си или да отидете на уговорената сантиментална среща с обичания. Не проявявайте експанзия в леглото, която няма да достави полова приятност на сътрудниците ви.

ЛЪВ

Общуването, срещите и деловите контакти ще ви донесат задоволство. Бъдете подготвени да ви радват нови достижения както на работното място, по този начин и в персоналните връзки. Не допускайте финансови загуби. Конфликтът с сътрудниците ви е поради нежеланието ви да се подчините на откритите правила на работното място. Ще се радвате на сантиментални мигове и споделени усеща с хора, на чието внимание въобще не сте се надявали в самотата си. Семейните ще имат опция да се отдадат на възприятията си и да изживеят мечтани полови удоволствия.

ДЕВА

Ще осъществите вашата основна цел за деня. Изявете се като положителни експерти на работното място. Във втората половина на деня избегнете депресията с дейна работа. Отхвърлете повече от плануваните служебни задания и приключете работния си ден удовлетворени от себе си. Каква по-добра премия от тази! Приемете предложение за посещение във ваши близки, единствено в случай че сте уверени, че са здрави, а и вие също и че няма да ви под напрежение с недоволствата си. Сексуалните връзки стартират да ви изнервят, тъй като мислите, че не сте единствените интимни сътрудници на обичания си.

ВЕЗНИ

Бъдете задоволително инициативни и стабилизирайте ситуацията си. Денят е удобен за срещи и подписване на контракти. Не отхвърляйте деловите оферти, в случай че не са свързани с финансиране. Стабилизирайте постигнатото. Не се разпилявайте. Бъдете търпеливи и не предизвиквайте спорове на работното си място. Следобед жънете триумфи. В персоналните ви връзки липсва хармонията, единствено тъй като сте решили да се инатите. Вечерта си останете вкъщи. Сексуалните ви връзки са унищожени, поради капризите на интимния ви сътрудник и непрекъснатите стремежи за дарове.

СКОРПИОН

За да преодолеете проблемите на вашето работно място бъдете търпеливи и не избухвайте. Не мислете да разширявате активността си. Няма да срещнете поддръжката на вашите сътрудници. На триумф могат да разчитат всички, занимаващи се със личен бизнес или с търговия. Имате опция да попълните бързо банковата си сметка със задания, които са ви декларирали през днешния ден. Вечерта очаквайте впечатляваща сантиментална среща. Любовта ви зарежда със сили, тъй като възприятията ви са споделени. Сексуалните ви живот най-сетне стартира да ви доставя наслаждение. Бъдете толерантни към предпочитание на колегата си.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта се заемете с професионалните си отговорности и не проваляйте проектите си за деня. Във вашите ръце е триумфът ви. Работете настойчиво и ще ви изненада справедливо самопризнание. Не взимайте преждевременно значими решения. Начинанията са сполучливи, в случай че не капризничите и не проявявате експанзия по отношение на сътрудниците си. Семейните представители на знака, към момента са влюбени в половинката си, могат да основат приятна сантиментална конюнктура в дома си. Не пропускайте половите удоволствия, които ще накарат съзнанието ви да се изключи изцяло от проблемите денем.

КОЗИРОГ

Не споделяйте с никого, в случай че през днешния ден сте спечелили огромна сума пари, тъй като ще ви засипят с претенции за заеми. Не проявявайте благотворителност. Всички контракти обмислете, само че не ги подписвайте. Предстои ви ден, който ще ви донесе доходи и самопризнание, поради сполучливо приключени договаряния и подписването на печеливши контракти. Денят ви разрешава възобновяване на хармонията в фамилията. Не пропускайте да бъдете с обичаните си, които ви чакат. Не пропускайте сантименталната си среща и се отдайте на зареждащ ви със сили секс.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете упорити, дейни и деликатни при осъществяване на служебните си отговорности, с цел да не хлътнете във финансови проблеми поради ненужни разноски без да се усетите. Съхранете съществуващите положителни връзки с вашите сътрудници и началници. Не създавайте проблеми на сътрудниците си, в случай че някой от тях не е пристигнал на работа. Работете умерено, без напрежение, с цел да съхраните положителната си форма, поради умората, която ви вреди, а вечерта бъдете с обичания си, даже и в случай че сте се скарали преди този момент. Сексът ще ви зареди с задоволително сили и позитивни страсти.

РИБИ

Готови сте да спорите и да се ядосвате поради обрати, които не зависят от вас. Не си губете времето, а се заемете с деловите си срещи и служебни задания. Забравете за проблемите на вашите родственици. На работното място сте застрашени от неточности тъй като сте разсеяни. Възможни са основани от вас проблеми в връзките с управлението. Жените да внимават при избора си на съкровен сътрудник, в случай че са самотни и търсят внимание, с цел да си спестят бъдещи разочарования. Вечерта ви чакат сантиментална среща и незабравими полови преживявания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР