Дневен хороскоп за 14.08, петък, изготвен от Светлана Тилкова -

...
Дневен хороскоп за 14.08, петък, изготвен от Светлана Тилкова -
Коментари Харесай

Една зодия трябва спешно да обърне внимание на семейството си

 Дневен хороскоп за 14.08, петък, направен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Денят от сутринта се познава и ви разрешава да постигнете триумф в материално отношение, само че в случай че се оставите във властта на страстта, завладяваща ви на моменти без причина, рискувате да го неуспехите. От вас се изисква само нерешителност. Прозорливостта и рационалните дейности ще ви оказват помощ да се справите с компликациите на работното място. Общуването с околните ви е затруднено. Поканете си посетители! Овладейте страстта си, в случай че желаете да си спестите неприятностите. Ако съхраните хармонията ви чакат приятни сантиментални мигове и полови наслаждения. 

ТЕЛЕЦ

По-добре се откажете от желанието си да пътувате, в случай че не сте зад кормилото и отивате на отмора. На работното място избягвайте споровете с сътрудниците и управлението, които ще предизвиквате сами, в случай че прекалите с опитите да наложите мнението си.  Пригответе се за проблеми, които могат да доведат до спор в идващите дни. Очаквайте ново запознанство, което ще ви изненада с покана за незабравимо сантиментално премеждие. Поставете сполучливо начало на стабилизиране най-много на персоналните ви връзки и половия ви живот.

БЛИЗНАЦИ

Прибързаността ви ще докара до неуспехи при договаряния, свързани с пари. Бъдете деликатни и не се опитвайте да прикривате проблемите си. Опитайте се да избягвате сериозните изявления. Не иронизирайте събеседниците си, в случай че доловите техни неточности или липса на познания по обсъжданите въпроси. До обед се подгответе за проблеми в персоналните връзки, които няма по какъв начин да разрешите в придвижване, тъй като изискват диалог с вашите близки. Не се надявайте, че интимният ви сътрудник ви е дал прошка и забравете за половите си мечти. 

РАК

Проведете значимите настоятелен срещи и диалози, в случай че можете да ги уредите. Единственото условие е да изслушвате събеседника си. Ако се постанова да подписвате значими документи, направете го следобяд. Пазете се от неточни хора, които сте провокирали с дейностите си и манията си за великолепие, избликнала в непредвиден миг, който сте не запомнили. Личните ви връзки последователно се възстановяват. За страдание сте склонни да забравяте, че страдахте и да се впуснете във флиртове, които нараняват обичания ви. Дали ще ви зарадва сантиментална вечеря и полови наслаждения, които няма да забравите, зависи от вашето държание и уместност. 

ЛЪВ

До обед се чувствате прелестно и сте дейни, вървите бързо към довеждане докрай на поставените задания. Направете корекции на проектите си, свързани с вашето работно място и с професионалните ви цели. Пригответе се за промени. Не са изключени проблеми, свързани с вашата работа. Конфликтът с управлението е неминуем, в случай че сте нетактични. Вечерта изяснете проблемите в фамилните връзки, скъпи дами. Очаквайте промени в персоналния живот, които са за ваше положително. Не се лишавайте от половите удоволствия и сантименталните мигове. Задължителни са грижите за здравето и профилактичното лекуване на хронични болести. 

ДЕВА

Бъдете деликатни, разсъдливи и въздържани, с цел да избегнете неточности на работното място, които ще поправите мъчно. Избягвайте новите настоятелен запознанства, изключително следобяд. Не бъдете прекомерно импулсивни. Не се заяждайте за грешките, несъзнателно позволени от сътрудниците ви, които са поправими. Вечерта излезте с приятна компания, само че не прекалявайте с настояването си да се преценяват с вашите проекти и избор на заведение. Възможна е нова интимна връзка при несемейните дами. Сексът ще ви помогне да се справите с различията с брачния си сътрудник. 

ВЕЗНИ

В този ден бъдете изключително деликатни, в случай че сте зад кормилото сутринта. Разсеяността ви е повода за проблемите на работното място и за пропуските ви. Предпазвайте се от ударите на неприятели. Оптимизмът и мнението, че проблемите се позволяват постоянно във ваша изгода ви лишават от нерешителност. Приберете се, разкрасете се и отидете да се повеселите. Несемейните дами може на празненство или по време на посещение да срещнат своята половинка. Бъдете уверени в чара си и не пропускайте половите мигове с обичаните си хора. 

СКОРПИОН

Не се впускайте в недомислени промени, единствено тъй като желаете да докажете на всички какъв брой сте уверени във опциите си. Ще се неуспехите до края на деня и никой различен няма да ви е отговорен. Професионалните си отговорности отхвърлете още до края на работния ден, а по-късно отидете на ресторант с приятна компания. Предстои ви изпълнена с приятни преживявания вечер и среща със остарели другари. Проявете внимание и грижовност към вашите близки. Предпазвайте се от проблеми в фамилията или с интимния сътрудник и не се лишавайте от полови наслаждения. 

СТРЕЛЕЦ

Пригответе се за проблеми, свързани с промени на вашето работното място. Пазете се от спорове с управлението и сътрудниците. Трудностите са подбудени от ваши дейности. На работното си място се справяте чудесно. Пътуванията са сполучливи, само че дано различен е зад кормилото, тъй като сте прибързани и разсеяни. Следобед сте длъжни да се отдадете на отмора, тъй като към този момент сте на края на силите си от преумората, която не успявате да надмогнете. Опитайте се да възстановявате връзките си с вашите половинки и да постигнете полова естетика. 

КОЗИРОГ

Бъдете виновни. Преценявайте думите и постъпките си деликатно и с разсъдъка си. Ще се радвате на триумф, макар компликациите по пътя ви. Не се тормозете, тъй като са преодолими. Проведете плануваните настоятелен диалози. Обмислете и подгответе за автограф новите контракти за съдействие. Не сте подготвени да споделите възприятията си, а този факт ви изтезава и не ви дава успокоение. Вечерта отидете на сантиментална вечеря и без терзание дайте израз на обичта си към обичаните хора. Сексът ще ви зареди със сили и невероятни преживявания. 

ВОДОЛЕЙ

В този ден сте прекомерно до дразнещо дейни, тъй като вашите сътрудници желаят да си почиват до момента в който работят. За страдание следобяд ви чакат разочарования. Ще ви бъде мъчно да прецените вярно новите хора към себе си. Със дилемите си се справяте добре. Въпреки това начинанията са нежелателни. По-добре е да завършите до края на работния ден започнатата работа. Вечерта си останете вкъщи. Бъдете с околните си и обсъдете последните мерки иден фамилен празник. Би било добре за вас и половинката ви да се отдадете на възприятията си и на полови удоволствия. 

РИБИ

Очакват ви неприятни вести, които ще ви скапват настроението и ще занижат самочувствието ви, изключително в случай че са свързани с ваши задания, неоценени както очаквате. Възможен е спор с управлението. Анализирайте дейностите си. Застрашени сте да попаднете в мрежата на измамници, които желаят да печелят посредством вашия труд. Самоанализът е наложителен. Овладейте бликащата страст поради недоразумение с интимния ви сътрудник, което не е от скоро, а продължава година най-малко. Вместо да се ядосвате, прекратете връзката си, в случай че не сте фамилни. Сексът не е мотив за помирение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР