Дневен хороскоп за 03.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова-АленаОВЕНВъздържайте се от

...
Дневен хороскоп за 03.06.2021 изготвен от Светлана Тилкова-АленаОВЕНВъздържайте се от
Коментари Харесай

Ето коя зодия ще срещне стара любов

 Дневен хороскоп за 03.06.2021 направен от Светлана Тилкова-Алена

ОВЕН


Въздържайте се от взимане на значими решения и от дейна работа, подбудена от желанието ви да се докажете пред новите си сътрудници. Ще ви оценят и без твърдоглавие от ваша страна. Не уговаряйте срещи до обед. По-добре е до края на деня да поставите линия под старите задания. Възможни са непредвидени разноски или загуби поради ретроградния Меркурий. Ако сте се влюбили, не тормозете обичаните си хора, не ги притискайте да вършат това, което желаете, дайте им време да ви опознаят. Можете да си позволите интимни срещи и полови удоволствия, единствено в случай че сте изяснили възприятията си и връзката ви не е краткотрайна. 

ТЕЛЕЦ

Стабилизирайте връзките и позициите си на работното място. Напрежението ще бъде огромно, поради вест, която ще ви подтикне да сте дейни, само че и ще ви изнерви, в случай че не сте деликатни или не е по силите ви, изключително при ретроградното придвижване на Меркурий. Възприемайте умерено неприятностите, провокирани от ваши завистливи сътрудници, които имат желание да ви попречат да постигнете задачите си. Веднага се коригирайте, в случай че нараните интимните си сътрудници си или в случай че видите, че се дистанцират от вас. Сексът няма да оправи връзките ви, до момента в който не си възвърнете хармонията и не изясните аргументите за отдалечаването ви. Контролирайте страстите си. 

БЛИЗНАЦИ

Отложете обмислянето на значимите настоятелен решения. Използвайте деня си, с цел да анализирате грешките си и държанието си и да избегнете бъдещи професионални недоразумения. Обмислете още един път желанието си да организирате през идната седмица настоятелен срещи и да уговаряте заеми, тъй като може да не сте готови и поради възбраните на ретроградния Меркурий. В връзките с обичаните хора бъдете въздържани в изложение на страстите. Ще си спестите огромен скандал. Не пропускайте да споделите възприятията си. Отдайте се на интимни мигове и полови удоволствия, единствено в случай че желанието ви е взаимно. Ще се заредите със сили, а те са ви нужни. 

РАК  

Импулсивните дейности от ваша страна са гаранция за непредвидими последици, които могат да блокират пътя ви. Не разширявайте активността си, в случай че не сте обмислили концепциите си и не сте финансово постоянни. Предложенията на ваши сътрудници, да се включите в съдружничество са във ваша щета, тъй като въобще не сте възнамерявали спомагателни вложения, а и Меркурий е назадничав. Възможна е среща със остаряла обич, която от дълго време не сте виждали. Ако сте фамилни ще си създадете съществени проблеми с брачната половинка. Изкушението ви да се отдадете на полови наслаждения със остарялата си обич е голямо, само че по-късно ще се почувствате опустошени. 

ЛЪВ

Емоцията ви носи неприятности на работното място, подтиквани и от ретроградното придвижване на Меркурий. Склонни сте да се карате с сътрудниците си за незначителни неточности, каквито и вие постоянно допускате. Запазете успокоение. Спестете си нерви и безпричинни спорове с вашите сътрудници, които се чудят какво ви е подтикнало, с цел да се държите неприязнено с тях и да проявявате съмнение. Щастието е кацнало на рамото ви. Уловете мига, в случай че не сте фамилни, тъй като любовта е до вас. Трябва единствено да протегнете ръка и ще забравите самотата. Ако сте сигурни в възприятията си, не пропускайте половите удоволствия с обичаните си хора.

ДЕВА  

Не водете настоятелен диалози и не позволявайте на ваши настоятелен сътрудници да ви убедят да се включите в рисковани инициативи, единствено с цел да не си скапват планирата отмора. Поискайте доказателство, че и те ще влагат и че вашия дял не е максимален, само че имайте поради, че Меркурий е назадничав. Не бързайте с взимането на крайни настоятелен решения подтиквани от страстта, с цел да не си навредите. Разрешете персоналните си проблеми. Самотните дами би трябвало да са деликатни в избора на интимни сътрудници. Не е изключено през днешния ден да срещнете спътника си в живота. Не бързайте да се отдавате на полови наслаждения, в случай че срещата ви е първата и не сте се опознали. Предпазвайте се от контузии, заради нехайство. 

ВЕЗНИ  

Обмислете и се подгответе за идни срещи с управлението и с държавни институции, свързани с работата ви. Ако сте уговорили настоятелен срещи ги проведете до обед в този ден. Не взимайте прибързани решения поради към момента ретроградния Меркурий. Всички настоятелен проблеми ще се разрешат, в случай че сте прозорливи и тактични. Способни сте да потвърждавате възприятията си с щедростта си и скъпи дарове. Не прекалявайте, тъй като можете да се окажете влюбени и употребявани. Не се опитвайте да търсите платени полови удоволствия, тъй като сигурно ще ви разочароват. 

СКОРПИОН  

Ако работите в областта на услугите се постанова да предприемете промени на работното място, макар ретроградния Меркурий. Не отхвърляйте спомагателна работа тъй като е директно обвързвана с бъдещите ви триумфи. Не е изключено да ви донесе положителни доходи. Без съмнение проведете всички значими настоятелен диалози до обед. Успехът може да ви изневери, в случай че не прецените добре новите си познати. Новите ви познати ще се опитат да флиртуват с вас, с цел да завоюват сърцето ви. Не изневерявайте. Силното полово привличане към новите ви познати ще ви изнерви, само че е по-добре да се въздържате от полови контакти. 

СТРЕЛЕЦ

Разчитайте на себе си и не очаквайте помощ на работното място. Може да ви поднесат неправилна информация, с цел да ви провалят, а вие да разберете, когато не можете да реагирате, поради ретроградния Меркурий. Внимавайте с новите запознанства и не се доверявайте на първият срещнат. Тези от вас, които обичат да описват за себе си на чашка, да се защищават от непотребни приказки, които след време може да съсипят кариерата им. Няма да сте в положение да прецените какви хора стоят против вас и в заблудата си, че сте влюбени, ще ги допуснете покрай себе си. Разочарованията от прибързания полов контакт няма да закъснеят. Ще се почувствате предадени, по тази причина е по-добре да избегнете интимните мигове. 

КОЗИРОГ

Не пропускайте да обмислите опциите, позволяващи ви да започнете нова работа, само че бързайте, тъй като до 23.6 Меркурий е назадничав. За страдание сте във властта на страстта и преценката ви е объркана. Предпазвайте се от неточности на работното място. Ако разчитате на шанса си, рискувате да се неуспехите. Разрешете проблемите като осъзнаете и своите персонални пропуски. Очаквайте сантиментално премеждие. Мнозина ще намерят нови другари, които могат да се окажат техните спътници в живота. Не се надявайте на сантиментални мигове с интимната половинка и на полови наслаждения, в случай че сте закъснели и сте си пийнали.

ВОДОЛЕЙ

Разрешете бързо, в случай че може още през днешния ден, деловите проблеми, които ви блокират и поради ретроградния Меркурий. Разчитайте на себе си, само че се вслушвайте и в гласът на интуицията си. Деловите диалози са сполучливи. Познанствата ви няма да са малко, само че бъдете внимателни и ги преценявайте добре, с цел да избегнете разочарованията, дебнещи ви в омаята от постигнатия триумф. От вас зависи да съхраните хармонията в връзките с обичаните си хора. Не си позволявайте флирт на обществено място. Сексът е от голямо значение за хармонията в живота ви през днешния ден, само че единствено в случай че сте сигурни, че няма да ви обвърже за цялостен живот с обекта на възприятията ви. 

РИБИ

Ще се справите с новите си служебни задания, само че с повече старания поради ретроградния Меркурий. Не търсете помощ, а надмогнете сами с компликациите. Разчитайте на на личните си познания и умения. Ако сте решили да се заемете с спомагателна работа, преценете дали няма да навредите на професионалните си връзки, а и Меркурий е към момента назадничав. Несемейните могат да срещнат своята брачна половинка. Отстояват позициите си в персонален проект. Не си внушавайте, че интимните ви половинки към този момент са ви изневерили. Сексът е мечтан и от двама ви. Емоцията е водеща, по тази причина сте малко изнервени.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР