Дневен хороскоп за 01.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВ деловата

...
Дневен хороскоп за 01.12.2021 изготвен от Светлана Тилкова- АленаОВЕНВ деловата
Коментари Харесай

Голям успех очаква една зодия днес, за друга денят ще е крайно неприятен

Дневен хороскоп за 01.12.2021 направен от Светлана Тилкова- Алена

ОВЕН


В деловата сфера разчитайте на рутината. Успехът е с вас. Бъдете деликатни при основаването на нови настоятелен партньорства, с цел да избегнете бъдещите проблеми. Не е във ваша изгода да разказвате за идните си срещи и инициативи, изключително в случай че ще поставите началото им преди края на месеца. Очертават се проблеми в персоналните ви връзки поради любовните ви случки, които са излезли на бял свят ненадейно, а сякаш сте дискретни. Нова любовна връзка ще ви донесе единствено разочарования и полово незадоволство.

ТЕЛЕЦ

Опитват се да ви подчинят на волята на вашите началници, само че те няма по какъв начин да господстват над вас. Искате да постигнете значима цел и ще съумеете, макар тяхното опълчване. Въпреки нахалството на вашите сътрудници и опитите да ви отклонят от определената от вас посока, триумфът е с вас и няма да ви изостави. Изпълнени сте с готовност да наложите мнението си за края на месеца непременно, без да се съобразите с желанието на околните си. Отдалечавате ги от себе си и се лишавате от потребния и зареждащ ви със сили секс.

БЛИЗНАЦИ

Чувствате се изтощени, само че е добре да се трудите интензивно най-малко до обед. Заемете се с настоящите си служебни задания, само че единствено в случай че сте отхвърлили незабавните. На работното място ще ви изненадат с спомагателни отговорности, които скандализират и вашите сътрудници. Не се ядосвайте следобяд си почивайте в приятна компания. Споделете с вашите брачни или интимни половинки  деня си, с цел да ви схванат и да не се сърдят, че нямате предпочитание за диалози. Откажете се от секса, в случай че нямате предпочитание или имате ваши си аргументи. По-добре е да сте откровени.

РАК

Овладейте вашето нетърпениe, колкото и да ви е мъчно и се задълбочете в служебните си отговорности. Денят ви носи триумф, доходи и забавни срещи, а за мнозина и сантиментална вечеря. Днес имате опция да получите поддръжка на концепциите си освен от вашите сътрудници, а и при среща с авторитетни хора, които са оценили знанията ви. Няма причина, поради която на се инатите и да не отидете на вечеря с обичаните си хора, в случай че сте я дали обещание авансово, тъй като гневните им прояви им може да ви дойдат допълнително в този ден.

ЛЪВ

Странна изнемощялост е повода да изостанете със дилемите си през днешния ден, само че сте в положение да я надмогнете. Не се депресирайте, а осъзнайте, че ще се справите поради положителните условия за работа. Начинанията са сполучливи. Когато организирате настоятелен диалог се постарайте да бъдете безапелационни и да не противоречите. Постарайте се вечерта да прекарате повече време с обичаните хора. Те страдат поради невъзможността да сте по-често дружно. Сексуалните удоволствия не са на първа позиция вечерта, само че са за предпочитане пред чашката с сътрудници или другари.

ДЕВА

Не проигравайте идеалната опция за сполучливото стабилизиране на постигнатото от вас досега. Трудностите са подбудени от новите ви настоятелен сътрудници, които не желаят да работят в този ден, както очаквате. Мамят ви и се пробват да ви лишават вашите пари и планове. Защитите правата си без да позволявате на други хора да беседват вместо вас. През деня възстановете естетика в връзките си с вашите близки, а също и с възрастните си родственици. Сексуалните удоволствия ще ви се отразят добре, даже и сте изморени.

ВЕЗНИ

Тези от вас, които са натрапчиво дейни на работното си място, ще си завоюват неприятели. Обмисляйте деликатно дейностите си, с цел да не обидите някой от вашите сътрудници. Не обиждайте никого на работното място и не проявявайте ината си към вашите настоятелен сътрудници. Ако спазите това условие, триумфът е с вас. На всяка цена, макар разправите вкъщи, се пробвайте да докажете, че сте подготвени на помирение и възприятията ви не са се трансформирали. Справете се със фамилните си отговорности, с цел да не се лишите дефинитивно от полови наслаждения.

СКОРПИОН

Всички, които точат зъби за ново професионално поле за изява, да не бързат, тъй като избора им може да се окаже неправилен, да се въоръжат с самообладание и на първо време да проучат всички детайлности. Днес сте окуражени да заемете нова професионална позиция, само че измененията може да се окажат отрицателни. Следобед и вечерта проведете диалози вкъщи. За да се справите с проблемите е добре да си наложите успокоение. Сексът въобще не е приоритет на интимната ви половинка и довечера. Не изневерявайте, даже и да сте обзети от предпочитание за отплата, тъй като раздялата ви е обезпечена.

СТРЕЛЕЦ

Подгответе се за рутинни и досадни служебни отговорности и липса на страсти в свободното време. Ще се изнервите, поради чувството, че сте лишени от персоналната си независимост. Деловите срещи и запознанствата на работното място въобще не са предстоящите, а и късметлии от диалозите, които организирате няма да сте вие. Не се изненадвайте, в случай че отношението освен на вашите сътрудници, а и на околните ви към вас се е трансформирало. Трудно им е да осъзнаят, че сте заели по-високо публично състояние и ще сте по-заети. Не забравяйте да им дарявате задоволително внимание.

КОЗИРОГ

Вашата страст надвишава разрешените граници и може да се наложи да изяснявате повода за съществуващите от месеци професионални проблеми. Не мислете, че ще се случи знамение и всичките ви терзания на работното място ще изчезнат сами. Спорът с вашите началници в този ден ви подсигурява намаляване или уволняване. В персоналният живот постигате успокоение. Ако сте срещнали подобаващата половинка обявете годежа си. Отдайте се на полови удоволствия, които ще ви доставят незабравими мигове, в случай че сте сигурни в възприятията си.

ВОДОЛЕЙ

Мечтаете да се захванете с нова активност в идващите дни, а през днешния ден ще я обмислите до най-малките детайлности. Направете крачката към ново начало, само че като разчитате на своите познания и на интуицията си. Внимателно прочетете договорите, които желаете да подпишете след две седмици, тъй като те са гаранция за бъдещата ви финансова непоклатимост. Бъдете тактични, в случай че околните ви са позволили неточност в държанието си. Не си коства да се стига до скандал. Няма за какво да си разваляте настроението. По-добре пригответе вкусна вечеря и се отдайте на приятни диалози  и полови удоволствия.

РИБИ

Във ваши ръце е опцията да извършите крачката към реализиране на вашите хрумвания и да поставите началото на нови задания. Късметът е на ваша страна, а общуването е потребно за вас. Предстои ви извънредно сполучлив ден. Не се изненадвайте, в случай че ваши остарели познати ненадейно се появят още веднъж в живота ви. Не бързайте да им се доверявате. Няма да срещнете схващане в фамилията си поради днешното неявяване от вкъщи. Претенциите на околните ви ще доведат до скандал. Сексът няма да ви достави наслаждение, по тази причина по-добре се откажете от интимните мигове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР