Днешното обръщение към руснаците на върховния главнокомандващ Владимир Путин постави

...
Днешното обръщение към руснаците на върховния главнокомандващ Владимир Путин постави
Коментари Харесай

Кадиров, спри райския газ: Днес поставихме Киев и НАТО в безизходна ситуация!

" Днешното послание към руснаците на висшия главнокомандващ Владимир Путин сложи киевския хайлайф и целия НАТО в безнадеждна обстановка. Държавният глава стартира огромни дейности за отбрана на целостта на Русия. Това са нужни, значими и с изключение на всичко друго превантивни ограничения. "
 
Това съобщи чеченският водач Рамазан Кадиров в своя канал в телеграм, откакто очевидно е използвал съществени количества от неразрешения неотдавна у нас божествен газ. Коментарът му идва след оповестената от Путин частична готовност - ход, който бе предстоящ на фона на редицата апели в седмиците преди този момент. Един от тях пристигна точно от Кадиров.

" Виждаме, че актуалната обстановка към нашата страна съставлява опасност за нейната сигурност. Сигурен съм, че за никого не е загадка, че през последните няколко години се води война против Русия и то по най-подлия метод. На някакъв стадий тази война имаше скрита форма, само че в този момент е явна за всички. Спомняме си по какъв начин преди събитията в Донбас блокът НАТО планираше да разположи своите ракети и контингент от военни сили покрай границите с Русия. Защо се кроят тези проекти знаем доста добре.

Алиансът даже не скри изключително желанието да унищожи Русия. В резултат на това проектите за разширение на съюза по нашите граници се провалиха и в този момент груповият Запад се пробва да победи Русия с други способи - снабдявайки укронацистите с съоръжение и оръжие. В резултат на това точно от оръжията на НАТО нацистите убиват цивилното население на Донбас и обстрелват територията на нашата страна. Сценарият е до болежка прочут на чеченския народ. По същия метод този Запад възнамерява да унищожи Русия ", уточни Кадиров.

По думите му " изключително значимо е да бъде приключена започнатата специфична интервенция в Донбас ", тъй като другояче " самонадеяният зложелател може да пристигна ".

" Ние в Чеченската република интензивно участвахме в този развой от първия ден, само че в този момент имаме и заповед на президента и ще я осъществим на 100 % ", закани се чеченският водач.
ТЕМА преди 31 минути 278 преди 2 часа 1643 преди 4 часа 655
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР