Днешният ден ще е наситен с предложения. Бъдете внимателни в

...
Днешният ден ще е наситен с предложения. Бъдете внимателни в
Коментари Харесай

Днешният ден ще е наситен с предложения

Днешният ден ще е кондензиран с оферти. Бъдете деликатни в решенията си. Вижте какво още споделят звездите за вас.
Овен
През този ден ще разберете, че още не е късно да върнете всичкото хубаво, което е било сред Вас и Вашия обичан човек. Трябва единствено да полжите достаъчно количество старания: ни повече, ни по-малко. Всеки дефицит или престарание ще докара до световен неуспех на задачата.
Телец
Да запазите душевното равновесие и да не се поддавате на провокации – това е основната Ви задача за този ден. Ако съумеете да се справите с това, въздействието на отрицателните трендове ще бъде минимално. За страдание е прекомерно евентуално през днешния ден да изневерите на нормалното си крепко мислене и да допуснете доста досадни неточности. Избягвайте спорове и разногласия с авторитетни хора. В противоположен случай рискувате да си осигурите съвсем всевластен зложелател. Възможно е да се разочаровате от човек, който дълго време сте харесвали, само че това не е неволя – скоро ще се породи благосклонност към по-достойна персона.
Близнаци
Първата половина на деня може да бъде развалена от професионални компликации. Може да Ви стане ясно, че на настоящето Ви работно място не Ви дооценяват. Не се разстройвайте! Помислете в коя организация или институция биха били радостни да си сътрудничите, и то – взимайки под внимание Вашите условия. Денят ще бъде великодушен на забавни срещи и евентуално ще имате опция за запознанство с доста симпатични хора. Не би трябвало да форсирате събитията, се ограничете единствено с почтен флирт.
Рак
Днес следва да вземете някакво отговорно решение, което в забележителна степен ще повлияе на благополучието на Вашия обичан човек, без значение дали желаете това или не. Затова преди да кажете окончателната си дума по този въпрос, още двадесет пъти претеглете всички „ за ” и „ срещу ”.
Лъв
И през днешния ден, както нормално, сте склонни към недообмислени действия. Макар и да се досещате, че някои Ваши дейности могат да имат съществени и неприятни последици, всичко ще вършите по своему, надявайки се на шанс и удобно стичане на събитията. На процедура през първата половина на деня ще Ви върви, само че по-късно въздействието на позитивните трендове ще тръгне към спад. Постарайте се да измененията нещо в своето жилище – и най-малката смяна ще докара до удобен резултат.
Дева
Добрата вест се заключава в това, че Ви следва доста спокоен и прелестен ден. Лошата вест е, че това няма да продължи постоянно, и надали ще можете да извършите доста. При изискване, че се помирите с неговата непроизводителност, ще можете да се избавите от всяко задължение, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че през днешния ден не би могло да разчитате на какъвто и да било триумф. В последна сметка, това е дребна отмора в графика и не би провокирала изключително безпокойствие у който и да било.
Везни
Дразнят Ви неизказаността и неяснотата, само че и се безпокоите от опцията умерено да поговорите с околните си хора. Този ден е обвързван с безредици, същинската причина за които е мъчно да се дефинират, а и самите Вие даже пред себе си не признавате, какво тъкмо не Ви устройва в създалата се комплицирана обстановка. Не предприемайте крачки, следствията от които ще бъде мъчно да поправите, а по-добре се ограничете, с колкото се може по-безобидни. Ако сте родител, бъдете през днешния ден изключително тактични с децата. Не е желателно да харчите огромни суми за облекчаване на личните си прищявки.
Скорпион
Ще се наложи да се запасите с самообладание, защото без него мъчно ще преживеете този ден. Много от значимите за Вас работи и проекти ще се наложи да отложите за неопределен срок. Възможни са различия със остарели другари и съидейници, не споделящи Вашите възгледи, въпреки че до преди известно време са били съгласни с Вас във всичко. Денят не е подобаващ за нови запознанства. В новозапочващите връзки ще има прекомерно мако откровеност, доверие и взаимно почитание. Затова пък може да възстановите остарели връзкии да ги употребявате в своя изгода.
Стрелец
Този ден би трябвало да прекарате измежду природата, под сянката на вековните дървета, и като слушате пеенето на птиците. Мислите че ще има напрежение при избора, къде да отидете? Нищо сходно! Достатъчно е в тази жега даже единствено да се подържите един различен малко за ръка…Това в действителност при всички положения може да си позволите.
Козирог
Днес не се полъгвайте по примамливи оферти – има възможност, да Ви излъгват сътрудниците. Опитайте се бързо да се справите с дребните неща, а взимането на съществени решения отложете за различен ден. Вечерта желанието Ви за другарство доста ще намалее и ще Ви се приска уединение и успокоение. Даже телефонните диалози ще Ви нервират. На финансовия фронт всичко ще бъде както в никакъв случай удачно. Вечерта може да разчитате на незначителни финансови приходи или забавни оферти.
Водолей
Водолеи – дами, в случай че Вашата половинка е по-възрастна от Вас сред седем и 10 години, през днешния ден разликата във възрастта може да проличи по доста и разнообразни способи. Много ясно е, че няма да се съгласи да отиде на дискотека с Вас и приятелите Ви. Не се обвинявайте, а просто идете там и се веселете на 100 %. Разбира се, в границите на приличието…
Риби
Предпазливост, далновидност и дипломатичност ще са Ви нужни за уговорените през днешния ден срещи. Дори и да са сантиментални, едвам дали ще преминат по този начин леко, както би Ви се искало; ще се наложи да лавирате, да се уговаряте, да намеквате и да действате завоалирано. През този ден напълно не си заслужава да се водят настоятелен договаряния. Вероятността да разберете събеседника си погрешно е прекомерно огромна. На саме със себе си се чувствате доста умерено и леко. Добра книга или занимателен филм биха били за Вас доста приятна компания. Повече внимание ще изискват децата, а и техните проблеми не са по този начин съществени, както наподобява на пръв взор.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР