Днешният ден се превърна в кошмар за организаторите на Мастърс

...
Днешният ден се превърна в кошмар за организаторите на Мастърс
Коментари Харесай

Двоен удар за Monte Carlo Masters: Алкарас също е аут


Днешният ден се трансформира в призрачен сън за уредниците на Мастърс шампионата в Монте Карло. Минути откакто стана ясно, че за втора поредна година, другата испанска звезда – Карлос Алкарас, също разгласи отдръпването си. Като причина за това международният №2 показва болки, които изпитва в резултат на интензивното натоварване на шампионатите в Индиън Уелс и Маями, където записа надлежно купа и полуфинал.

„ След два месеца, минали в шампионати, се веселя, че още веднъж съм вкъщи, само че за жалост изпитвах болки след полуфинала в Маями. След като посетих своя доктор в Мурсия и прекосих обстойни прегледи, стана ясно, че няма да съм в положение да стартира сезона на клей в Монте Карло “ – написа в Twitter първенецът на US Open.

„ Поставената диагноза беше посттравматичен артрит на лявата ръка, както и мускулен дискомфорт в региона на гръбначния дирек. Нуждая се от отмора, с цел да бъда в кондиция за идните шампионати. Ще се забележим през 2024, Монте Карло “ – добави испанецът.

Алкарас дебютира в Монте Карло предходната година, само че отпадна още в първия си мач, след проваляне с 6-7(2), 7-6(5), 3-6 от Себастиан Корда. Подобно на Надал, идващият шампионат в календара на международния №2 е този в Барселона (17-23 април), където все още оглавява схемата.
Tenniskafe.com · Подкастът Tennis Café: Още доста от Алкарас – Синер, апелирам
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР