Днес заявихме началото на един протест, който трябва да сложи

...
Днес заявихме началото на един протест, който трябва да сложи
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Внесохме оставката на Борисов в МС, правителството му е вредно и продажно

Днес декларирахме началото на един митинг, който би трябвало да постави началото на свалянето на държавното управление на ГЕРБ и Оперативна програма. Това съобщи пред „ Фрог нюз ” един от уредниците на днешния многохиляден митинг пред Министерски съвет Костадин Костадинов, водач на „ Възраждане ”.
Внесохме подготвена оставка на Бойко Борисов в Министерския съвет – да не го затрудняваме, тъй като си знаем, че нашият министър – ръководител не е от най-работливите. Остава му единствено да я подпише и да я подава за разглеждане в Народното събрание.

Доволен съм от днешния резултат, тъй като доказахме, че в случай че желаеме, можем да влезем даже в Министерски съвет. Аз стопирах хората безусловно пред самата врата на съвета, тъй като нямаше смисъл от ненужно напрежение. Администрацията ни посрещна общително, само че ще забележим насетне какво ще се случи.

Независимо от реакцията на премиера, ние продължаваме напред. Защото това държавно управление е нездравословно, неспособно, продажно, безхаберно и е потвърдило всичко това с всяко свое деяние. Видяхме последно договорката с ЧЕЗ, зад която прозират ползите на гербаджийската олигархия. Преди това имаше други най-разнообразни корупционни кавги. Устройството на страната ни безусловно се разпада. Не остана място, което да не е загнило, корумпирано и разпадащо се пред очите ни по време на ръководството на ГЕРБ и Оперативна програма.

Не ни остана избор – или ние, българите, или те, които организират на практика геноцид по отношение на народа ни. За това би трябвало да има специфичен съд за виновниците за тази национална злополука.

Сделката с ЧЕЗ потвърди по какъв начин едно огромно парче от общата ни благосъстоятелност минава в ръцете на групировката ГЕРБ. Това значи, че като дойдат избори, работещите в сдружението, дружно със фамилиите им и контрагентите им ще гласоподават за ГЕРБ, тъй като по този начин ще им бъде заповядано. Ето по този начин тази партия печели изборите и се бие в гърдите с това.

Готов съм да се обзаложа, че в случай че на следващия ден тази партия не е на власт, то тя ще изчезне. Видяхме прегледен образец за това по какъв начин депутати от нея започнаха да напущат незабавно щом пристигна държавното управление на Орешарски. ГЕРБ ще се заличи незабавно щом падне от ръководство. Гербаджийската провинциална олигархия по места ще се отхвърли от Борисов, щом не е на власт. Сега в България царува режим на боязън, административен произвол, който е „ Комунизъм 2.0”.

Надявам се на поддръжката на всички здравомислещи жители, които желаят България да оцелее, да не изчезне от картата на света. Моите деца са в България, не са в чужбина като техните. Откакто ГЕРБ ръководи, популацията ни понижава с по 100 000 души на година. Ние имаме Родина, която да браним, те нямат, тъй като от дълго време са я продали и са подготвени да отпрашат към Сейшелите да речем.

Затова сега сме разграничени на две – ние, българите и те, с продажния си режим. Категоричен съм, че този незаконен кабинет би трябвало да бъде измамен под наказателна отговорност по съставите на Наказателен кодекс. Населението понижава, продължителността на живота, също. Ето още един аршин, че ръководството е пагубно, античовешко.

Записа Аделина Делийска
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР