Днес заседанието на Народното събрание започна с кворум от 172

...
Днес заседанието на Народното събрание започна с кворум от 172
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Парламентарният ден започна с декларация на ПП за Шенген

Днес съвещанието на Народното събрание стартира с кворум от 172 народни представители. 

Остават по-малко от два дни до момента в който европейските ни сътрудници гласоподават приемането ни в Шенген. А можехме към този момент да сме в Шенген. Това съобщи депутатът в декларация от името на „ “. 

Всички ние би трябвало да създадем стойност и смисъл за тези, които са ни изпратили тук, нашите гласоподаватели. България още веднъж има късмет да приключи своята интеграция. За България е значимо да стане част от Шенген, с цел да може да порасне. Не ни хареса какво видяхме в обраното огледало. Те ни споделиха „ изпълнили сте техническите условия “, обаче имате проблем с корупцията и върховенството на закона. Забравихме изкуството на дипломацията и доверието. Не можем да се сърдим, че не ни имат вяра, сподели още Лорер. 

Миналата седмица гласувахме хартиената бюлетина. В деня на окончателните промени в Изборния кодекс пристигна и окончателното „ не “ от Нидерландия. Призоваваме европейските ни сътрудници да оценят напъните ни за запазване на държавната граница. Призоваваме Съвета на Европейски Съюз да одобри единомислещо присъединението на България в Шенген, сподели още депутатът от Политическа партия. 

Лорер се обърна към народните представители като ги прикани да работят върху върховенството на закона и приемането на закона за КПКОНПИ. 

България не заслужава оскърбление. България извърши всички критерии за присъединение към Шенген. Това нещо касае всички. Това е нещо доста съществено за бъдещето на България. Трябваше да се обединим преди години. Вече е малко късно. Беще прелестно това, което сподели господин Лорер, само че е малко късно. Това разяснява ръководителят на Народното събрание Вежди Рашидов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР