Днес започват снимките на новия български филм Игра на Доверие“

...
Днес започват снимките на новия български филм Игра на Доверие“
Коментари Харесай

Днес започват снимките на новия български филм, участва и дъщеричката на Ласкин

 Днес стартират фотосите на новия български филм " Игра на Доверие “ с режисьор Мартин Макариев ( " Привличане “, " Диви и Щастливи “, " В Сърцето на Машината “). Автор на сюжета е Борислав Захариев по концепция на Яна Маринова. Оператор на лентата е Андрей Андреев.

В основните функции ще забележим Луиза Григорова-Макариев, Владимир Зомбори, Яна Маринова и София Иванова Ласкин.

Филмът е вдъхновяваща история за майка и щерка в две разнообразни столетия, борещи се за избавление и автономия - всяка поотделно и сами против всички, тъй като в действителния живот насилието постоянно е прикрито зад маската на положителните планове. Филм за мощната, уверена и смела жена, която отхвърля да бъде жертва. Защото не можеш да избягаш от предишното си, само че можеш да избереш какво да запомниш.

Продуценти на " Игра на Доверие " са Яна Маринова за " Spirit Production House ", Мартин Макариев и Александър Сано.

Премиерата на мотивационната драма е планувана за началото на 2022 година с формален дистрибутор " Силвърнойз " на Александър Сано.

Актьорският състав включва още Александър Димов, Пламен Манасиев, Мария Каварджикова, Христо Петков, Искра Донова, Малин Кръстев, Китодар Тодоров, Яна Титова и други. Тийзър плакатът е дело на Любо Сергеев ( Sergeev Studio).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР