Днес започва рехабилитация на нов участък от бул. „България“. Строителните

...
Днес започва рехабилитация на нов участък от бул. „България“. Строителните
Коментари Харесай

Започва рехабилитацията на нов участък от бул. „България“

Днес стартира рехабилитация на нов сектор от бул. „ България “. Строителните екипи ще работят в сектора от бул. “Тодор Каблешков “ до бул. “Гоце Делчев “ в посока център, оповестяват от Столична община. Движението ще се прави в двете посоки в срещуположното пътно платно (посока Бояна).

В рамките на рехабилитацията ще се извърши изцяло фрезоване, слагане на железна мрежа за издръжливост, полагане на два пласта асфалтова настилка. На трите пешеходни подлези в сектора ще се извърши хидроизолация. Ще се обновят тротоарите и ще се направи велоалея, оповестиха от Столична община.
Сезонът на ремонтите: В неделя стартира разширението на бул. „ Тодор Каблешков “ С разширението на пътната артерия ще се обезпечи директна връзка от бул. "България " до бул. "Симеоновско шосе ".
От 4 до 25 юли се вкарва краткотрайната организация на придвижване на градския превоз, който минава през сектора. Ще се изместят някои от спирките - спирка с код 0308 за автобусни линии № 64 и 304 на бул. „ България “ се измества преди бул. „ Гоце Делчев “ директно преди зоната за престрояване на кръстовището и спирка с код 2213 „ Ул. Тодор Каблешков “ за автобусни линии № 64 и 304 на бул. „ България “ ще се измести обратно преди ул.„ Тодор Каблешков “ директно преди зоната за престрояване на кръстовището.

Продължава рехабилитацията на сектора на бул. “България “ сред Околовръстен път и кв. „ Бояна “, където се поставя асфалтова настилка.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР