Днес започва претърсване на имота на 35-годишния Иван Пачелиев, който

...
Днес започва претърсване на имота на 35-годишния Иван Пачелиев, който
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ на бандита от Орешник, който стреля по полицаи

Днес стартира претършуване на парцела на 35-годишния Иван Пачелиев, който се беше барикадирал в дома си в тополовградското село Орешник и стреля по служители на реда. Има подозрения, че мъжът е минирал двора си. 

Цяло денонощие продължи акцията против Пачелиев. 80 служители на реда, измежду които спецчастите " Кобра " и Специализирания отряд с битка с тероризма, участваха в неговото неутрализиране.

Оказва се, че някогашният войник от Френския задграничен легион има еднакъв прякор като този на шесторния палач от Нови Искър - Горския човек, написа блиц. Той стреля по служители на реда, само че в последна сметка беше сполучливо обезвреден. До екшъна се стигна след опит на униформени да разпитат Пачелиев по следствие.

Арестуваният прекара нощта в РУ-Харманли и през днешния ден ще бъде конвоиран до парцела за процесуално-следствени дейности. 

Хората от селото познават Пачелиев като необикновен, само че не и нападателен човек. Занимавал се е с дървосекачество, като поради това е имал проблем с горските, само че единствено това и по-рано прекъснато следствие за убийството на кон са случаите, в които той е бил в полезрението на управляващите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР