Днес започва 69-то издание на Международната обиколка на България, която

...
Днес започва 69-то издание на Международната обиколка на България, която
Коментари Харесай

На вниманието на шофьорите! Колоездачната обиколка на България затваря пътища

Днес стартира 69-то издание на Международната обиколка на България, която ще продължи до 1 септември по избрани трасета, заяви Министерство на вътрешните работи на уеб страницата си. Предприети са ограничения за краткотрайни ограничавания на придвижването в съответните регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи, през чиято територия ще минават колоездачите.
По стратегия, началото на обиколката ще бъде оповестено през днешния ден за времето от 16:00 - 18:00 часа в региона на храм-паметник „ Св. Александър Невски “ в София.
Реалният старт на надпреварата е на 28 август в 12:15 часа пред основния вход на Националния стадион „ Васил Левски “. Оттам колоездачите ще се насочат към Пловдив. Обиколката ще продължи през областите – Пловдив, Ловеч, Габрово, Велико Търново, Стара Загора, Сливен, Бургас и Хасково.
За облекчение на водачите АПИ дава маршрута на обиколката, която минава по сектори от републиканската пътна мрежа.
На 28 август в първия стадий на надпреварата по маршрута София – Боровец – Костенец – Пазарджик – Пловдив, ще се стопира трафикът по път II-82 София – Боровец – Костенец и по път I-8 Костенец – Белово – Пазарджик – Пловдив.
 На 29 август за втория стадий от надпреварата по маршрута Пловдив – Карлово – Кърнаре – Троян ще се вкарват краткотрайни ограничавания по път II-64 Граф Игнатиево – Карлово, по път I-6 Карлово – Кърнаре и по път II-35 Кърнаре – Троян (Троянски проход).
Подробности за точните направления и часовете на прекосяване на колоната следете на уеб страницата на Българската федерация по колоездене и в страниците на регионалните дирекции на Министерство на вътрешните работи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР