Днес, заедно с ГЕРБ, ще предложим да се създаде комисия

...
Днес, заедно с ГЕРБ, ще предложим да се създаде комисия
Коментари Харесай

Пеевски: С ГЕРБ искаме комисия за еврофондовете, за да не се раздават милиарди

„ Днес, дружно с ГЕРБ, ще предложим да се сътвори комисия за надзор на еврофондовете, с цел да няма такива неволни неточности, всичко ще минава през Народното събрание. Ще прегледаме деликатно тези планове “, разяснява в коридорите на Народното събрание депутатът от Движение за права и свободи Делян Пеевски.
Вчера единствено няколко часа откакто от финансовото министерство оповестиха за отпадане на планове от Плана за възобновяване, ГЕРБ даде изключителна конференция, на която сигнализира, че „ се раздават милиарди на странни компании “.
Депутатът Делян Добрев разгласи, че 1,760 милиарда евро „ са дадени на компании, които никой не знае от кое място и по кое време пристигнаха, по какъв начин са взели участие на търг и за какво са били определени. Това не е скандал. Това е интернационален скандал! “, отсече Добрев.
„ Разговаряхме с ГЕРБ и с премиера Николай Денков тази заран. Твърдят, че грешката е неволна и оценката на компаниите е официална. Надяваме се да е по този начин. Ще проверим “, сподели Пеевски, представен от „ 24 часа “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР