Днес времето ще е предимно слънчево. Максималните температури ще са

...
Днес времето ще е предимно слънчево. Максималните температури ще са
Коментари Харесай

Слънчево и топло време днес и през следващите дни

Днес времето ще е най-вече слънчево . Максималните температури ще са сред 22° и 27°, в София - към 23°. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. През нощта ще бъде безоблачно и съвсем безшумно. В утринните часове тук-там в низините и котловините ще има условия за мъгли. Минималните температури ще са сред 10° и 15°, в София - към 10°.

Утре ще бъде слънчево, в композиция със слаб вятър от североизток. Температурите едва ще се намалят, спрямо през днешния ден и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 20° и 25°, в София - към 21°.

Слънчево време и по Черноморието , само че със утринни мъгли. И там вятърът ще е от изток-североизток и ще е до сдържан. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

И в планините времето ще е слънчево. Ще духа сдържан западен вятър, който до края на деня ще се ориентира от юг-югозапад. Температурите едва ще се намалят и оптималните в курортите ще са от 12 градуса на Алеко до 18 в Банско. В Боровец и Пампорово - към 14-15 градуса.

Слънчево време освен у нас, а и на целия Балканския полуостров . Ще бъде и съвсем безшумно. В утринните часове на обособени места в низините и към водните басейни ще има ниска облачност или мъгли.

У нас, в понеделник и вторник слаби валежи не са изключени в източната част от страната. Над останалите региони ще бъде слънчево. Максималните температури ще са сред 22° и 27°. В сряда облачността ще се усили и тук-там, най-рано в Западна България, ще завали, а температурите ще се намалят.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР