Днес ви представяме “точката на щастието. Благодарение на нея можем

...
Днес ви представяме “точката на щастието. Благодарение на нея можем
Коментари Харесай

„Точката на щастието“ може да ви помогне да бъдете здрави и да ви предпази от рак и още…

Днес ви представяме “точката на щастието ”. Благодарение на нея можем да се отърсим от напрежението, да подобрим положението на имунната система и  най-важното – да бъдем щастливи.

Според източната медицина – тимусната жлеза е точката на щастието. Тя се намира тъкмо в центъра на гърдите, на равнището на подмишниците. Тимусната жлеза се смята за връзката сред мозъка и тялото, което я прави директен отговорник за протичането на енергийните потоци в организма.

Този по този начин значим орган, обаче закърнява в тинейджърските ни години. Ето за какво е добре да събудим „ спящият “ тимус. По принцип това може да се случи при духовно събуждане, само че съществува и различен – доста обикновен метод. Чрез масаж.

Тимусът създава Т-лимфоцити, които имат противотуморно деяние. Именно по тази причина, може би този атрофиран орган може да се трансформира и в най-хубавият метод да бъдем здрави – просто би трябвало да го съживим.

Балансът на силите се управлява от тимуса и посредством неговото действие можем да се предпазим от отрицателните въздействия и още веднъж да се научим да бъдем положителни. Според източната медицина – тимусът разсънва интуицията и подсъзнанието.

Според китайския експерт Мантак Чия, това е органът директно виновен за подмладяването, като това се изяснява посредством обстоятелството, че тимусът създава растежни хормони.

За тимуса  най-ефикасното упражнение е лекото потупване на жлезата с двете ръце по едно и също време и съпроводено със тон / гласна писмен знак или Ом (може и да е с музикално звучене).

Ако стимулирате всекидневно тази “точка на щастието ”, ще усетите прилив на сила, предпочитание за живот, възприятие на благополучие и задоволство.

Тя ще помогне за духовния ви напредък и ще ускори желанието ви за развиване. Ще усили интуитивността и сензитивността ви и ще можете да откривате верните пътища във всички аспекти на живота си доста по-лесно.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР