Днес във Враца бяха раздадени наградите на Министерството на образованието

...
Днес във Враца бяха раздадени наградите на Министерството на образованието
Коментари Харесай

Раздадоха наградите „Неофит Рилски” и още над 70 отличия за изявени директори, учители и ученици във Враца

Днес във Враца бяха раздадени премиите на Министерството на образованието и науката „ Неофит Рилски “. Те бяха връчени на шефове на учебни заведения и учители от Врачанско, изявили се в работата си. На тържествена гала бяха връчени още над 70 оценки на Регионалното ръководство на образованието.
Награда „ Неофит Рилски “ получи шефът на СУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ в Козлодуй Мария Костова задочно, заради ангажимент в Министерството на образованието. Престижната грамота получиха също и шефовете на учебно заведение „ Васил Левски “ - Румен Петков, на Професионалната гимназия по търговия и ресторантьорство Румяна Петрова и на „ Св. св. Кирил и Методий “ – Краводер Юлияна Михайлова. Отличени бяха още старшият преподавател в ПЕГ „ Йоан Екзарх “-Враца Катя Георгиева, ст. преподавател в ДГ „ Единство, творчество и хубост “ Марияна Димитрова и Росен Цолов, който е старши преподавател в СОУ „ Васил Левски “ в Роман.
„ Наградата „ Неофит Рилски” се връчва за 14-та поредна година. Това е самопризнание както за работата на шефовете и учителите, по този начин и за тяхната личност”, съобщи по време на тържествената церемонията началникът на РУО Галина Евденова.
Освен наградите на просветителното министерство, през днешния ден бяха раздадени и награди на РУО – Враца. Те също се връчват на шефове и преподаватели, а също и на възпитаници по случай 24 май. Високите оценки получиха над 70 души, изявили се в областта на просветата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР