Днес в Тел Авив ще се проведе финалът на "Евровизия

...
Днес в Тел Авив ще се проведе финалът на "Евровизия
Коментари Харесай

Днес е финалът на Евровизия-2019 в Тел Авив

Днес в Тел Авив ще се организира финалът на "Евровизия 2019 ", като любимец за спечелването на състезанието е апетитен от букмейкърите представителят на Холандия Дънкан Лорънс с песента "Arcade ", оповестяват ТАСС и Франс прес.

От 41 участници в песенната конкуренция до финала доближиха 26 реализатори. Това са представителите на "голямата петорка " на страните основателки на "Евровизия " /Великобритания, Германия, Испания, Италия и Франция ", на страната победител от предходната година /Израел/, както и артистите, достигнали до финала.

Концертът ще бъде открит от представителката на Малта. След това на сцената ще се показват музикантите от Албания, Чехия, Германия, Русия, Дания, Сан Марино, Северна Македония, Швеция, Словения, Кипър, Холандия, и Гърция. Във втората част на спектакъла ще гастролират представителите на Израел, Норвегия, Англия, Исландия, Естония, Беларус, Азербайджан, Франция, Италия, Сърбия, Швейцария Австралия и Испания.

В концерта на "Евровизия " за пръв път ще вземе присъединяване като гостуваща звезда американската певица Мадона. В Тел Авив тя ще показа новата си ария "Future " с рапъра Куаво и шлагера си от 1989 година "Like A Prayer ". Изпълнението на певицата на състезанието на стойност 1,3 милиона $ е финансирано от израело-канадския милиардер Силван Адамс.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР