Днес в Сливен е обявен ден на траур в памет

...
Днес в Сливен е обявен ден на траур в памет
Коментари Харесай

Ден на траур в Сливен в памет на убитата Криси

Днес в Сливен е разгласен ден на печал в памет на Кристин, която бе изнасилена и убита на 15-ти август в село Сотиря. В 17 часа в града ще се организира и бдение, оповестяват от Bulgaria ON AIR.
За закононарушението, след огромна акция на полицията, беше арестуван 21-годишният Мартин Трифонов.
Окръжният съд в Сливен гледа мярката му за неотклонение през днешния ден. Предстои да му бъде поискана непрекъсната мярка "задържане под стража ". Срещу Мартин са повдигнати три обвинявания – за блудничество, за обезчестяване и за ликвидиране.
Той е настанен в Сливенската болница с огнестрелни рани и строшаване на костите на краката. Състоянието му е устойчиво, без заплаха за живота, съответен е. ДНК тестът изрично удостоверява, че той е изнасилил и умъртвил 7-годишната Кристин, заяви окръжният прокурор на Сливен Пламен Стефанов.
Днес ще бъде решено дали съвещанието за гледане на мярката за неотклонение на Мартин ще бъде в съда или ще има изнесено съвещание на правосъдния състав в болничното заведение. По-рано стана ясно, че той е направил цялостни признания за убийството пред служебния си бранител.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР