Днес в рубриката ни с любими блогъри ви представяме Мария

...
Днес в рубриката ни с любими блогъри ви представяме Мария
Коментари Харесай

Любимите ни блогъри: Мария от Скрина на Баба

Днес в рубриката ни с обичани блогъри ви представяме Мария Спахиева от " Скрина на Баба ". Както Мария сама споделя, блогът е въплъщение на вътрешния свят на едно момиче, една сбъдната фантазия, която прави света й още по-пъстър, изпълнен с вълнуващи моменти и незабравими страсти. Запознайте се със света на Мария дружно с нас.

Коя е Мария Спахиева тук и в този момент?

Ако този въпрос ми беше заложен преди месец, щях да се показва като HR експерт по специалност и блогър по предопределение, само че през днешния ден, броени дни по-късно, думите, които най-категорично въплъщават личността ми, са " майка " и " жена ". След раждането на сина ми пренаредих целите си и специалността остана много обратно в класацията, а блогърството продължава да вълнува сърцето и мислите ми.

Как се трансформира в блогър?

Всичко стартира преди две години, когато взех решение да основа почитател страница във Facebook, в която основно настоящо лице да бъдат модата и стилът, естествено пречупени през моето виждане за тях. След като страницата натрупа известност и откри своите правилни почитатели, бе основан и блогът " Скрина на баба ", който всекидневно ми дава мотиви за горделивост и наслада. Безкрайно съм щастлива да виждам по какъв начин нещо толкоз същинско разцъфва пред очите ми.

С какво твоят блог е по-различен от останалите?

Не считам, че аз съм индивидът, който би трябвало да дава формулировка на това, с какво блогът ми е друг от останалите, само че това, което желая читателите да откриват в " Скрина на баба ", са откровените, чисти послания и отзиви. Всяка дума, написана в блога, е подплатена с обич към това, което върша, и се надявам това да се открива и от хората, които го наблюдават.

Какво за теб е блогърството? Мисия, занимание или метод да се издържаш?

Блогърството е един необхватен и друг свят, в който аз съм вълшебникът с магическата пръчка.:)

А в случай че живееше на Запад, какво щеше да е друго?

Ако живеех на Запад, всичко щеше да бъде друго, единствената аналогия щеше да се крие в името на блога и страстта, която влагам в него.

Кои са блогърите, които следиш?

С интерес проследявам както българските, по този начин и задграничните блогъри, само че несъмнено съм очарована от https://garypeppergirl.com и https://www.fifideluxe.com, одобрявам стила и характерността им. 

Кои са обичаните ти български марки или дизайнери?

Щастлива съм, че последните няколко години младите български дизайнери получават все по-голямо самопризнание и почитание. Харесвам облеклата на M2V, Knapp и Tina Social Club.

Откъде пазаруваш?

През последните няколко месеца преоткрих извършването на покупки онлайн, само че несъмнено това не е единственият метод за шопинг. Харесвам обиколките с приятелки в моловете, само че боготворя и дребните бутикови магазинчета, в които постоянно има доза обаяние и романтизъм.

Какво мислиш за стила на девойките в България? Трудно ми е да отговоря еднопосочно на този въпрос. В България има не малко девойки, които се обличат със жанр и придават на дрехата доза грациозност и изискан, само че несъмнено има и такива, които пораждат неразбиране с избора си на облекла и аксесоари.

Ако би трябвало да дадеш съвет на всички, които търсят своя жанр, какво би им споделила?

Експериментирайте, излезте от зоната си на комфорт и пробвайте разнообразни стилове и визии, тъй като точно това е методът да преоткриете себе си посредством облеклата.

Трудно ли е да бъдеш друг?

Трудно е, в случай че това не е в природата ти и го правиш само с цел да привлечеш вниманието на близките.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР