Днес в рубриката ни с любими блогъри имаме удоволствието да

...
Днес в рубриката ни с любими блогъри имаме удоволствието да
Коментари Харесай

Любимите ни блогъри: Елия от Ели след 100 овце

Днес в рубриката ни с обичани блогъри имаме удоволствието да ви представим надарената Елия, която е създател на блога " Ели след 100 овце ". Нейните прелестни творения от текстил ни водят в чудния свят на приказките, откъдето не ни се желае да си тръгваме. И защото Елия има доста фантазии и не стопира след постигането на първата, сега тя е отдадена професионално на различен план, несъмнено, още веднъж обвързван с шиене и текстил. Въпреки това обаче сърцето й към момента принадлежи на 100-те овце и шарените хубости, които могат да внесат уют, въодушевление и ентусиазъм във всеки дом. От блога ще научите и по какъв начин да си ги извършите сами.

Коя е Елия Атанасова тук и в този момент?

Тук и в този момент работя главно по различен онлайн план – Oliver Wicks, още веднъж обвързван с текстил, към този момент станаха 4 години. Шарените уютни домашни текстилни неща останаха занимание, само че пък за непрекъснато. Снимам, пиша имейли, карам колело и се пробвам да съм потребен човек през останалото време.:-)

Как стана блогър?

Блогът постоянно е бил метод да демонстрирам текстилните неща, които върша. Първият беше в blogspot. Макар че събитията се променяха неведнъж от този момент до в този момент (преди 7 години), блогът продължава да съществува.



Какво са за теб блогърството и творчеството – занимание, задача или метод да се издържаш?

Блогът постоянно е бил част от нещата, които върша, само че не и главно занятие, по тази причина ще кажа – занимание. Това е мястото, където мога да отделя внимание и време, въпреки и малко, на нещо, което обичам да върша, а около него и на идеите, които намирам за значими. 

С какво твоят блог е по-различен от останалите?

Всеки блог е друг и си има своя сексапил. Моят също.:-)

Кои са блогърите, които персонално ти следиш?

Следя доста български и небългарски блогъри на друга тема, най-много кулинарни, за пътешествия, креативен и lifestyle такива. Любими са ми: Sunshine’s kitchen, Cards and Thoughts, Something…, LaMartinia, Parentland.  



Вярваш ли, че качествените блогове трансформират средата, в която живеем, по някакъв метод?

Доколкото блоговете са медия, да. Читателите получават още една самостоятелна от другите позиция, а с нея и цялостен един свят, в който могат да надникнат.

Трудно ли ти е от време на време да намериш задоволително мотивация, с цел да продължиш?

Чак мъчно не е, когато харесваш това, което правиш.:-)

Какво те въодушевява?

Хората, които трансформират света към по-добро.



За какво мечтаеш?

За какво ли не.:-) Имам си доста релативно постижими фантазии и някои искрено " невъзможни ". Постижимите фантазии те крепят на ежедневна база, когато бягаш от точка до точка и не би трябвало да губиш фокус и движение. Ако знаеш, че задачата е релативно близко, даваш всичко от себе си. А тези, мъчно постижимите фантазии те карат да се целиш доста нависоко. Дори и да не ги сбъднеш, евентуално ще стигнеш по-далеч, в сравнение с си очаквал.

Без какво не можеш?

При други условия щях да кажа кафе:-), само че и това не е. В всекидневието по-трудно се оправям, в случай че нямам проект. Денят е прекомерно къс, с цел да го караш без проект.

Има ли невъзможни поръчки за теб?

Няма напълно невъзможни поръчки, само че има такива, които лишават титанично доста време.:-) Поне до момента в който изпълнявах поръчки, беше по този начин. Сега съумявам да работя по доста малко планове за блога, като нормално имат съответна предварителна цел и усърдно възнамерявам осъществяването им, с цел да съм подготвена в периода, който съм дала обещание.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР